Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψηλά τo κεφάλι!

Γράφει ο Παναγιώτης Κυπραίος...

Γράφει ο Παναγιώτης Κυπραίος...

Έχουμε συνηθίσει μετά από βαριές ήττες και μάλιστα στο γήπεδο μας να επικρατεί ένα ψυχρό κλίμα. Η εσωστρέφεια να κυριαρχεί και αρνητικά σχολια να εμφανίζονται.

Ψυχραιμία από όλους αυτές τις στιγμές.

Η ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι και κυρίως ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς να μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό και να χανει τη πρωτοβουλία κινήσεων που είχε στα προηγούμενα ματς. Ο αντίπαλος ήξερε ακριβώς τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, βρίσκονταν με κλειστά μάτια και αντάλλαζαν πάσες χωρίς προβλημα φτάνοντας εύκολα στη περιοχή του Πανιωνίου. Δεν χρειάζεται να εστιάσουμε σε ατομικές επιδόσεις γιατί μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει αυτό. Ο προπονητής και το επιτελείο του ξερουν καλύτερα αυτή τη δουλειά.

Δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν ανέβασε ρυθμό η ομάδα, έψαξε το γκολ που ήρθε με πέναλτι αλλά η ήττα ήρθε απόλυτα δικαιολογηνένα.

Κακή παρένθεση τα πολλά νεύρα εντός αγωνιστικού χώρου που δυσχαίρεναν ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρυμένο κλίμα και δυσκόλεψαν την οποιαδήποτε προσπάθεια της ομάδας.

Άπαντες γνωρίζουν και ξέρουν για το τι μπορείτε να κάνετε και ότι θα κρατήσετε με νύχια και με δοντια το σήμα και την περηφάνια του συλλόγου μας ψηλά!

Μη σας πάρει απο κάτω η ήττα δεν τελειώνει σήμερα το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρομο.

Δημήτρη, Θάνο, Χρήστο και Λεωνίδα ήρθε η ώρα να συσπειρώσετε όσο ποτέ τα παιδιά και να τονιστεί η ψυχολογία τους αρχής γενομένης από αύριο ενόψει του παιχνιδιού με τον Αλμυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια