Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία ακόμα κυανέρυθρη νίκη στo "Βαρίκας"

Υπό το βλέμμα του τεράστιου Φανή Χριστόδουλου ο Πανιώνιος επικράτησε με 81-75 των Μελισσίων και έφτασε στην τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγωνι...

Υπό το βλέμμα του τεράστιου Φανή Χριστόδουλου ο Πανιώνιος επικράτησε με 81-75 των Μελισσίων και έφτασε στην τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές.

Οι κυανέρυθροι αγωνίστηκαν χωρίς τον αρχηγό τους, Νίκο Μίχαλο, όμως έχοντας τον Ρουμελιώτη σε τρομερή κατάσταση, πήραν μια ακόμα νίκη.

Αυτή ήταν τρίτη ισάριθμη νίκη στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας, με τον Ιστορικό να κρατάει το αήττητο της έδρας του.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και με τον Ρουμελιώτη να είναι οδηγός στην επίθεση, έκλεισε τα πρώτα 40 λεπτά με το υπερ του 40-30.

Στον ίδιο ρυθμό κύλισε ουσιαστικά και η τρίτη περίοδος, με τον Πανιώνιο να έχει την υπέροχη, να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο του, με το σκορ να είναι 60-47.

Η τελευταία περίοδος βρήκε τα Μελίσσια να κάνουν την προσπάθεια τους, μείωσαν το σκορ, όμως στα κρίσιμα σημεία οι παίκτες του Μπιτζάνη έδειξαν ψυχραιμία, είχαν καθαρό μυαλό και έφτασαν στη νίκη με το τελικό 81-75.

Στο φινάλε ομάδα και κόσμος έγιναν "ένα" πανηγυρίζοντας μια ακόμα σπουδαία νίκη.

Πανιώνιος-ΚΑΟ Μελισσίων 81-75

Διαιτητές: Παντελίδης-Αποστολίδης Β.-Σιδέρης

Δεκάλεπτα : 17-11, 40-30, 60-47, 81-75

Πανιώνιος (Μπιτζάνης) : Βαλιώτης, Μήτσιαλος 1, Μπελίτσης 7, Κανελλόπουλος 9 (3), Λιαράκος 2, Κολσούζογλου 5 (1), Κυρίτσης 20 (1), Ρουμελιώτης 31 (8), Λυκογιάννης 6

Μελίσσια (Δάγλας) : Πρόφκα 16, Στεργίου 5 (1), Οικονομόπουλος 18 (3), Δοξάκης, Σεργιένκο 13, Μπακέας 10 (2), Σπηλιόπουλος 6 (2), Μαλτέζος 5, Κοντός 3, Δουρουντούς



Δεν υπάρχουν σχόλια