Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρατάμε τη νίκη και εστιάζoυμε στα πρoβλήματα

Γράφει ο Παναγιώτης Κυπραίος  

Γράφει ο Παναγιώτης Κυπραίος 

Όταν κερδίζεις στο ποδόσφαιρο είτε 1-0 είτε 5-0 είναι νίκη και 3 βαθμοί στο σακούλι. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Επίσης είτε έχεις παίξει καλά είτε όχι πάλι το αίσθημα της νίκης παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο και αυτό είναι που θα θυμάσαι πάντα.

Στο πρωτάθλημα που παίζει ο Πανιώνιος, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο όμιλο, με ομάδες πολύ ανταγωνιστικές, η εμφάνιση κάποιες φορές έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποια... καμπανάκια που σίγουρα πρέπει να έχουν προβληματίσει τη προπονητική ομάδα. Το παθητικό των πέντε τερμάτων στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι αρκετό για να βρουν που ακριβώς είναι το πρόβλημα και τι θα πρέπει να διορθωθεί. Είναι κατανοητό ότι οι ελλείψεις παικτών λόγω τραυματισμού καθιστούν δύσκολο το έργο της ομάδας, αλλά δεν παύει να είναι ομαδικό το πρόβλημα και όχι τόσο ατομικό.

Επειδή φέτος το μυαλό όλων είναι στο πως θα βγει πρωταθλήτρια η ομάδα στον 7ο όμιλο και τίποτα άλλο, πρέπει να υπάρξει περισσότερη συγκέντρωση γιατί τα στραβοπατήματα δεν είναι δύσκολο να έρθουν (όπως με τον ΆγιοΝικόλαο). Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα, είσαι σε μια οικογένεια ειδικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που είναι πολύ εύκολο από τη μία στιγμή στην άλλη ένας νεαρός παίκτης να βρεθεί από το ναδίρ στο ζενίθ και τούμπαλιν. Για αυτό το λόγο δεν χρειάζεται να σταθούμε σε ατομικές επιδόσεις, αλλά στην ομαδικότητα.

Θα πρέπει να κρατήσουμε σαφώς και τα θετικά από το παιχνίδι που έχουν να κάνουν με την επιθετική γραμμή της ομάδας. Υπάρχει βελτίωση και είναι πολύ σημαντικά τα τρεξίματα στους κενούς χώρους από τους παίκτες, η παραγωγή φάσεων και φυσικά τα γκολ. Πολύ ωραία η ενέργεια στο 4-2 με τον αλτρουισμό που έδειξαν οι παίκτες για να σιγουρευτεί το γκολ.

Θετικό επίσης το πάθος και η όρεξη των κυανέρυθρων σε όλη την διάρκεια του ματς, παρά τις... αναποδιές που προέκυψαν, η πίστη για τη νίκη και άκρως θετική η προσέλευση και ο παλμός του Πανιωνίου κόσμου, που επέστρεψε στο... σπίτι του μετά από 665 ημέρες!

Επόμενο ματς με Αλμυρό, με την ομάδα να διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με τον αντίπαλο που είναι δύο εβδομάδες άπραγος και η κρισιμότητά του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερης σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με νίκη ο Πανιώνιος θα πετύχει την 4η νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο από την ήττα της 3ης αγωνιστικής με τον Αγ. Νικόλαο. 

1 σχόλιο

  1. Ενίσχυση αυτοπεποίθησης για τερματοφύλακα σε εξόδους και δεξί μπακ σε άμυνα. Λάθη θα γίνουν πάμε καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή