Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπιτζάνης: «Μεγάλη πρoσπάθεια και συγκέντρωση, 6ος παίκτης ο κόσμος μας»

Για τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου , τον "6ο παίκτη του Πανιωνίου, την ποιότητα των Κυρίτση-Μίχαλου, αλλά και την βελτίωση της ομάδας,...


Για τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου, τον "6ο παίκτη του Πανιωνίου, την ποιότητα των Κυρίτση-Μίχαλου, αλλά και την βελτίωση της ομάδας, μίλησε μεταξύ άλλων στα panionianea.gr ο Γιώργος Μπιτζάνης

Ο τεχνικός του Ιστορικού, αναφερόμενος αρχικά στο νικηφόρο ματς της Κυριακής και την πολύτιμη βοήθεια του κυανέρυθρου κόσμου, τόνισε: 

"Ηταν ενα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε εναν δυνατό αντίπαλο. Το είχαμε επισημάνει ολη την εβδομάδα. 

Στο πρώτο ημίχρονο ηταν συγκεκριμένος ο αμυντικός προσανατολισμος απέναντι στους παίκτες-κλειδιά που ειχαμε στοχεύσει να περιορίσουμε και στον έλεγχο του ρυθμού. Το καταφέραμε και με ενα ξέσπασμα στο τελευταίο πεντάλεπτο του 2ου δεκαλέπτου, προηγηθηκαμε με 13 πόντους. 

Στο 2ο ημίχρονο κρατήσαμε το προβάδισμα και την διαφορά και παρά την πίεση του αντιπάλου στο τελος επικρατησαμε δίκαια! 

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια και την συγκέντρωση τους. Για αλλη μια φορα ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας έδωσε ώθηση και δύναμη για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ο «6ος παικτης μας». Τους περιμένουμε πάλι κοντά μας την αλλη Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τα Μελίσσια".

Για την εμπειρία και ποιότητα των Κυρίτση-Μίχαλου, ο έμπειρος coach είπε:

"Η αξία του Κυρίτση και η ικανότητα του στο σκοράρισμα ειναι δεδομένη! Έχει την εμπειρία να σκοραρει με οποιονδήποτε τρόπο και ειναι μάθημα για όλους τους μικρότερους . Φυσικά, ο Μίχαλος είναι ο δημιουργός, εκτελεστής σε κρίσιμα σημεία καθώς και μπορεί να πασάρει με οποιονδήποτε τρόπο δημιουργώντας πλεονέκτημα. Είναι δύο παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται και με την προσωπικότητα τους μας ανεβάζουν επίπεδο. Από εκει και περα ολα τα παιδιά παλεύουν και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ο καθένας είναι πολύτιμος είτε σε άμυνα, είτε σε επίθεση. Είχα πει απο την αρχή οτι θέλουμε χρόνο και νομίζω ότι κάθε εβδομάδα παρουσιαζομαστε καλύτεροι".

Όσκν αφορά την εικόνα της ομάδας στα έως τώρα παιχνίδια, ανέφερε: 

"Κάθε παιχνίδι ειναι ξεχωριστό και δύσκολο, οπότε αν καθε εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμενοι στο πλάνο μας, σωματικά και πνευματικά έτοιμοι, θα προχωράμε με στερεές βάσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια