Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου

Τη νίκη με 78-71 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής. 

Τη νίκη με 78-71 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο πανηγύρισε η ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού, για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι ήταν καλύτεροι συνολικά από τον αντίπαλο τους, είχαν συνεχώς το προβάδισμα και δίκαια εφτσαν στην δεύτερη νίκη τους στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε και το προβάδισμα, το οποίο όσο περνούσαν τα λεπτά όλο και μεγάλωνε.

Κυρίτσης και Μίχαλος ανέλαβαν δράση επιθετικά, έχοντας κι άλλους άξιους συμπαραστατες, όπως τον Μπελίτση και η ομάδα γενικότερα είχε μια πολύ καλή εικόνα. 

Σκορ ημίχρονο 51-38 υπερ του Ιστορικού. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μπιτζάνη και πάλι είχε το πάνω χέρι, διατηρούσε το προβάδισμα, με τον κόσμο του Πανιώνιου να μην σταματά δευτερόλεπτο το τραγούδι.

Στο τελευταία δεκάλεπτο η ομάδα του Φαλήρου έκανε την προσπάθεια να μειώσει, τα κατάφερε, όμως υπήρξε ψυχραιμία στον Πανιώνιο και η νίκη ήρθε με το τελικό 78-71.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟ 78-71

Δεκάλεπτα: 23-16, 51-38, 69-59, 78-71

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βαλιώτης 4, Λάζαρης, Μίχαλος 9 (1), Μπελίτσης 7 (1), Κανελλόπουλος, Σκουλούδης 8, Λιαράκος 2, Κολοσούζογλου, Κυρίτσης 37 (1), Ρουμελιώτης 3, Λυκογιάννης, Μήτσιαλος 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια