Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβλέπεται τιμωρία για τον Αλμυρό βάσει του ΚΑΠ της ΕΠΟ;

  Απορίες προκαλεί η -κατά πολλούς απαράδεκτη- στάση της ΕΠΟ σχετικά την τύχη της εκτός έδρας αναμέτρησης του Πανιωνίου απέναντι στον Αλμυρό...

 


Απορίες προκαλεί η -κατά πολλούς απαράδεκτη- στάση της ΕΠΟ σχετικά την τύχη της εκτός έδρας αναμέτρησης του Πανιωνίου απέναντι στον Αλμυρό που επρόκειτο να διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής 14 Νοεμβρίου (15.00). 

Από τα μέσα της εβδομάδας υπήρχαν ορισμένες πληροφορίες μέσα από την ομάδα του Αλμυρού πως υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας από το Γάζι Ηρακλείου και άπαντες περίμεναν την επίσημη ενημέρωση από το σωματείο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου 13 Νοεμβρίου ώστε να ξεκαθαριστεί οριστικά αν θα διεξαχθεί ή όχι η αναμέτρηση. 

Η ενημέρωση υπήρξε με τεράστια καθυστέρηση (προκλητική θα λέγαμε) στις 9 το βράδυ του Σαββάτου (13/11) με την ανακοίνωση του Αλμυρού να τονίζει ότι λόγω κρουσμάτων στην ομάδα τους και σεβόμενοι τα μέτρα προστασίας κατά του COVID, αναβάλλεται ο αγώνας με τον Πανιώνιο! 

Μία ανακοίνωση που εκδόθηκε ιδιαίτερα καθυστερημένα όταν η αποστολή των κυανέρυθρων είχε ήδη φτάσει στο Ηράκλειο από το απόγευμα του Σαββάτου!

Να σημειωθεί πως η ΕΠΟ ουδέποτε ανακοίνωσε επίσημα στην ιστοσελίδα της πως αναβάλλεται η αναμέτρηση! 

Διαβάζοντας προσκετικά όμως τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου 2021 της ΕΠΟ, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο αυτό που αναγράφεται στην 5η παράγραφο του άρθρου 17 του ΚΑΠ 2021 της ΕΠΟ. 

https://www.epo.gr/media/files/KATASTATIKO_KANONISMOI/2021-2022/KAP_2021.pdf

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως : 

''Ομάδα που δεν δηλώνει εγκαίρως την αδυναμία συμμετοχής της στον αγώνα, εις τρόπον ώστε να μετακινηθεί ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα, τιμωρείται, εκτός των λοιπών ποινών και με χρηματική ποινή από πεντακόσια (500,00) έως πέντε χιλιάδες (5000,00) Ευρώ.'' 

Μένει να φανεί κατά πόσον ισχύουν και εφαρμόζονται οι ξεκάθαροι κανονισμοί της ίδιας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια