Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιoς πήγε στην Κρήτη, αλλά...

Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχώς γίνονται και νέα πράγματα που μας εκπλήσσουν... δυσάρεστα!

Δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχώς γίνονται και νέα πράγματα που μας εκπλήσσουν... δυσάρεστα!

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Αλμυρό στην Κρήτη δεν θα διεξαχθεί. Και πότε έγινε αυτό γνωστό; Το βράδυ του Σαββάτου!

Ο Πανιώνιος ως όφειλε ήταν συνεπής και πραγματοποίησε το ταξίδι στην Κρήτη, παρά το γεγονός πως μόνο βέβαιο δεν ήταν ότι θα διεξαχθεί το ματς.

Μέσα στην εβδομάδα ο Αλμυρός ανακοίνωσε ότι είχε αρκετά κρούσματα κορονοϊού (6-7), κάτι που αν επιβεβαιωνόταν και στα rapid tests της Παρασκευής θα είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση. 

Την Παρασκευή, λοιπόν, από τους Κρητικούς βγήκε η ενημέρωση πως βρέθηκε μόλις ένα κρούσμα, όμως το βράδυ της ίδιας ημέρας υπήρξε νέα ενημέρωση που ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνουν το Σάββατο ξανά tests σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι. 

Ο Πανιώνιος είχε προγραμματίσει το ταξίδι του για το απόγευμα του Σαββάτου και το πραγματοποίησε κανονικά, αφού έως και την ώρα της πτήσης δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση για το αν θα γίνει ή όχι τελικά ο αγώνας.

Οι κυανέρυθροι ταξίδεψαν στο νησί με δικά τους έξοδα φυσικά και τελικά λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλμυρός ανακοίνωσε πως βρέθηκαν περισσότερα από πέντε θετικά κρούσματα στην ομάδα, κάτι που σημαίνει πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο το ματς αναβάλλεται! 

Πλέον, η αποστολή καλείται να επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα, χωρίς να δώσει το παιχνίδι και φυσικά με τα εξόδα για το ταξίδι και την διαμονή στο Ηράκλειο να πηγαίνουν στράφι!

Nα σημειωθεί τέλος πως έως και την στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο, η ΕΠΟ δεν είχε μπει στην διαδικασία να βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση...

Δεν υπάρχουν σχόλια