Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις!

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος συνεχίζει να δείχνει ποιοτικά χαρακτηριστικά στα φιλικά του παιχνίδια και να φτάνει με σχετική ευκολία σε νίκες.

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος συνεχίζει να δείχνει ποιοτικά χαρακτηριστικά στα φιλικά του παιχνίδια και να φτάνει με σχετική ευκολία σε νίκες.

Ο Γιώργος Καρμίρης, ο οποίος έχει παρακολουθήσει -σχεδόν- όλους τους φιλικούς αγώνες του Ιστορικού, ξεχωρίζει κάποια από τα στοιχεία που βγάζει η ομάδα του Κοροπούλη στον αγωνιστικό χώρο.

  • Αρχικά, οι παίκτες του Πανιωνίου, αυτά τα νέα παιδιά που και φέτος αποτελούν το πιο νεανικό ροστερ του πρωταθλήματος, δείχνουν να είναι πλέον πιο ολοκληρωμενοι ποδοσφαιριστές. Με μια χρονιά στην Γ' Εθνική στις πλάτες τους, οι κυανέρυθροι παίκτες στα φιλικά προετοιμασίας εμφανίζονται πολύ πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι τους, παίζουν πιο εμπειρικά πλέον στον αγωνιστικό χώρο και δείχνουν να μην έχουν άγχος.
  • Σε όλα τα φιλικά ματς, ακόμα και με τις ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, ο τρόπος παιχνιδιού του Πανιωνίου ήταν ο ίδιος. Στόχος ο πρωταγωνιστικός ρόλος μέσα στο γήπεδο, παιχνίδι κατοχής, παιχνίδι με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, αλλά παράλληλα και υπομονή στο "ξεκλείδωμα" της αντίπαλης άμυνάς.
  • Ο Δημήτρης Κοροπούλης και οι συνεργάτες του έχουν περάσει μία μοντέρνα φιλοσοφία ποδοσφαίρου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπου η ταχύτητα, αλλά και ο σκοπός να δημιουργήσει η ομάδα ευκαιρίες, έχοντας τον έλεγχο του ματς, είναι βασικά στατιστικά.
  • Όσοι είδαμε τα περισσότερα φιλικά το μόνο σίγουρο είναι πως χορτάσαμε μπάλα. Ο Πανιώνιος ακόμα και κόντρα στον Ιωνικό της Σούπερ Λίγο 1, ήταν η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο ποδοσφαίρο στον αγωνιστικό χώρο, βγάζοντας πολύ ωραία πράγματα.
  • Στα ματς με ομάδες της Γ' Εθνικής είδαμε την ωμή πραγματικότητα που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Ιστορικός στα εντός έδρας (και όχι μόνο) παιχνίδια του. Δηλαδή ο αντίπαλος να παίζει μαζική άμυνα, κλείνοντας χώρους, χωρίς να ρισκάρει στην επίθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δηλαδή στους αγώνες με Κερατσίνι και Άγιο Ιερόθεο, ο Πανιώνιος προσπαθούσε με υπομονή να διασπάσει την αντίπαλη ομάδα. Κάποιες φορές τα κατάφερνε, κάποιες όχι. Το θέμα ειναι ότι το προσπαθούσε με σωστό ποδόσφαιρο. Την μπάλα κάτω, όχι "καμινάδες", με συνδυασμούς και δουλεμένα πράγματα από την προπόνηση.
  • Δεν είναι το πιο σημαντικό στα φιλικά παιχνίδια, αλλά έχει την σημασία της για λόγους ψυχολογίας. Αναφερόμαστε στη νίκη, με τον Πανιώνιο να μετράει πολλά νικηφόρα αποτελέσματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις με σχετική ευκολία. 
  • Φυσικά απόλυτη σημασία έχουν τα αποτελέσματα στα επίσημα ματς. Όμως τα αρκετά δείγματα γραφής που έχουμε πάρει από τους φιλικούς αγώνες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αν όλα αυτά που έχουμε δει βγουν και στα επίσημα, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθούμε μπάλα και θα περνάμε όμορφες Πανιώνιες Κυριακές.
  • Από την πλευρά του ο κόσμος καλείται να σταθεί στο πλευρό αυτών των παιδιών που από πέρυσι έχουν δείξει πόσο αγαπούν και σέβονται την φανέλα που φοράνε. Ομάδα και κόσμος μπορούν να πετύχουν πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια