Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γ' Εθνική: Τελειώνει η αναμονή...

Οι αλλεπάλληλες παρατάσεις που έχει δώσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να οδηγηθούμε σε έναρξη τ...

Οι αλλεπάλληλες παρατάσεις που έχει δώσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να οδηγηθούμε σε έναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, φαίνεται πως πλησιάζουν στο τέλος τους.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (11/10) οι αρμόδιοι αξιωματούχοι θα περιμένουν να διευθετηθούν οριστικά οι εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν στη Super League 2 με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων (ΑΟ Καβάλα, Δόξα Δράμας, Ζάκυνθος, Ασπρόπυργος), για να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν θα πρέπει να τις συμπεριλάβουν στον καταρτισμό των ομίλων και την κλήρωση που θα ακολουθήσει και η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο (12/10) στις 11 π.μ.. Πάντως, θα πρέπει να τονιστεί ότι στο Πάρκο Γουδή ξεκαθαρίζουν πως ό,τι κι αν συμβεί μέχρι απόψε, αύριο το πρωί η κλήρωση στη Γ' Εθνική θα γίνει κανονικά. Μάλιστα, δεν αποκλείουν να πάμε σε πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή (!), παρότι τα χρονικά περιθώρια οργάνωσης των σωματείων θα είναι ασφυκτικά. 


Σε κάθε περίπτωση, φαντάζει πολύ πιθανό τις επόμενες εικοσιτέσσερις ώρες να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που μέχρι στιγμής όσες φορές εμφανίστηκε ως ελπίδα, διαψεύστηκε.


Πηγή: soccerlive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια