Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε η συνάντηση των Πανθήρων με την ομάδα μπάσκετ

Συνάντηση ανάμεσα στους Πάνθηρες και αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/10).

Συνάντηση ανάμεσα στους Πάνθηρες και αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/10).

Το εν λόγω γεγονός έλαβε χώρα στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου και είχε σκοπό να υπάρξει μία γνωριμία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων τον λόγο πήρε ο προπονητής του Ιστορικού Γιώργος Μπιτζάνης και ο πάικτης Στέλιος Σκουλούδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη φετινή σεζόν, στο γεγονός πως είναι μεταβατική περίοδος για την ομάδα, ανέφεραν πως θα τα δώσουν όλα για τον σύλλογο και εξέφρασαν την ανάγκη που υπάρχει να σταθεί ο κόσμος δίπλα τους.

Από την πλευρά τους οι Πάνθηρες, αφού καλωσόρισαν την ομάδα στον σύνδεσμο, τους δήλωσαν την στήριξη τους, τους είπαν πως θα σταθούν στο πλευρό τους και θα κάνουν το κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας" μία πολύ δυνατή έδρα για τον Ιστορικό.

*Μετά το τέλος της εκδήλωησς ο coach του Πανιωνίου, Γιώργος Μπιτζάνης, μίλησε στην κάμερα του panionianea.gr τόσο για την έναρξη της φετινής σεζόν με τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, αλλά και για άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα. Όσα είπε θα τα δούμε στην Live Πανιώνια Εκπομπή της Web Tv του panionianea.gr, την Πέμπτη (14/10), στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια