Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η στήριξη στην ομάδα και το πλάνο της σεζόν

Πλέον είναι και επίσημο. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική, έχοντας όμως στόχους!

Πλέον είναι και επίσημο. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική, έχοντας όμως στόχους!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Τελικά δεν αρκούσε το μικρό χρονικό περιθώριο που υπήρχε για να γίνει το... θαύμα της συμμετοχής στην Super League 2, οι κυανέρυθροι το πήραν απόφαση και πλέον ετοιμάζονται για τη δύσκολη νέα χρονιά που θα βρει την ομάδα στην τρίτη κατηγορία. 

Το γιατί τελικά δεν κατάφερε να συμμετάσχει ο Ιστορικός στην SL2 είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Πάμε να δούμε τώρα τα δεδομένα της Γ' Εθνικής και πως θα αγωνιστεί εκεί ο Πανιώνιος. 

  • Η διοικούσα επιτροπή στην προπόνηση της Τρίτης μίλησε σε παικτες και τεχνικό τιμ, τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τους μετέφερε την απόλυτη στήριξη και βοήθεια που θα παρέχουν στην ομάδα και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 
  • Από εκει και περα ο στόχος του Πανιωνίου θα είναι διπλός φέτος. Αρχικά, στο αγωνιστικό κομμάτι, σκοπός είναι να καταφέρει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο. Παράλληλα, οι άνθρωποι των κυανέρθρων θα εργάζονται όλη τη χρονιά για τη νέα ΠΑΕ, τις διαπραγματεύσεις και το κομβικό θέμα των χρεών. Ουσιαστικά θα έχουν όλο τον χρόνο για να κάνουν την δουλειά που κλήθηκαν να κάνουν φέτος σε μόλις 15-20 μέρες!
  • Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, όπως όλα δείχνουν δεν θα αλλοιωθεί. Τα παιδιά του Κοροπούλη, που έχουν ήδη τιμήσει και με το παραπάνω την βαριά φανέλα του Πανιωνίου, θα συνεχίσουν στη Νέα Σμύρνη. Προφανώς και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος των μεταγραφών να υπάρξει κάποια αποχώρηση, καθώς αρκετες ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών κοιτούν τους νεαρούς του Ιστορικού Ωστόσο για να γίνει αυτό αφενός πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δώσει το πόσο για τα τροφεία στον Πανιωνίο (περίπου 20 χιλ. ευρώ) και αφετέρου να πληρώσει και το επαγγελματικό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Οπως και να έχει ο βασικός κορμός της ομάδας θα μείνει στην... Πλατεία!
  • Τέλος, μένει να φανεί σε ποιον όμιλο θα τοποθετηθεί ο Πανιώνιος και ποιους αντιπάλους θα έχει. Σύντομα αναμένονται ολα αυτα να γίνουν γνωστά, ενώ η έναρξη της Γ' Εθνική προσδιορίζεται για τις 3 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια