Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Πανιώνια γιορτή για τα 131 χρόνια ζωής του Ιστορικού! (video)

Με μεγάλη επιτυχία και κυανέρυθρη λάμψη πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Πανθήρων για την συμπλήρωση 131 χρόνων ζωής του Πανιωνίου!

Με μεγάλη επιτυχία και κυανέρυθρη λάμψη πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Πανθήρων για την συμπλήρωση 131 χρόνων ζωής του Πανιωνίου!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας διοργάνωσαν για μία ακόμα χρονιά την γιορτή για τα γενέθλια του Πανιωνίου, διατηρώντας έτσι ζωντανή την κυανέρυθρη φλόγα! 

Αρχικά ο κόσμος του Ιστορικού συγκεντρώθηκε στον σύνδεσμο των Πανθήρων, όπου με συνθήματα ζέσταναν την ατμόσφαιρα. Εν συνεχεία άπαντες κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου έλαβε χώρα το πολύ όμορφο τελετουργικό με τα βεγγαλικά, τα καπνογόνα και τις ιαχές "Πανιώνιος!".

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι Πάνθηρες προχώρησαν και σε τρεις τιμητικές βραβεύσεις. Βραβεύτηκε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ιστορικού Γιώργος Μποσγανάς, ο άλλοτε πρωταθλητής Στίβου και νυν προπονητής του Πανιωνίου Παναγιώτης Πανάγος, ενώ τιμήθηκε και η μνήμη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Χρήστου Χαραλαμπόπουλου, με την γυναίκα του Ιωάννα να παραλαμβάνει την πλακέτα.

Να σημειωθεί, πως, το "παρών" έδωσαν -μεταξύ άλλων- οι ομάδες ποδοσφαίρου και ανδρικού βόλεϊ του Πανιωνίου.

Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του panionianea.gr: 

 
 Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια