Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea.gr TV: Δείτε την Πανιώνια Εκπομπή με τους Αργύρη Λίβα και Δημήτρη Κοροπούλη

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη live Πανιώνια Εκπομπή της φετινής σεζόν στην Web TV του panionianea.gr.

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη live Πανιώνια Εκπομπή της φετινής σεζόν στην Web TV του panionianea.gr.

O Γιώργος Καρμίρης και ο Παναγιώτης Κυπραίος βρέθηκαν ξανά στην... τηλεοπτική τους θέση τους και αναφέρθηκαν στην Πανιώνια επικαιρότητα, δίνοντας φυσικά έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Στον αέρα της εκπομπής φιλοξενήθηκε ζωντανά από την Ελευσίνα, όπου έδωσε φιλικό ο Πανιώνιος, ο Δημήτρης Κοροποπούλης, ο οποίος μίλησε τόσο για το εν λόγω ματς με τον τοπικό Πανελευσινιακό, όσο και για την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία της ομάδας. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα γίνονται διοικητικά στον σύλλογο και αν οι εξελίξεις βαραίνουν το κλίμα και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Εν συνεχεία, στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ζωντανά ο δικηγόρος κ. Αργύρης Λίβας, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του κ. Τσακουμάκου στις διαπραγματεύσεις για την ΠΑΕ. Αναφέρθηκε αναλυτικά στις διαδικασίες που έγιναν και τους λόγους για τους οποίους ο επιχειρηματίας απέσυρε τελικά το ενδιαφέρον του, ενώ -μεταξύ άλλων- μίλησε ξεκάθαρα για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, τα χρέη προς τρίτους, το ban από την FIFA, αλλά και την εξέλιξη που είχαν οι διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Πραγματικά, αξίζει να δείτε όσα πολύ ενδιαφέρονται είπε.

Δείτε την Live Πανιώνια Εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια