Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο φίλικα για τον Ιστορικό

Έκλεισε δύο φιλικά ο Ιστορικός.

Έκλεισε δύο φιλικά ο Ιστορικός.

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Πανίωνιου ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, που άπαντες ευελπιστούν να τον βρει στην Super League 2.

Οι κυανέρυθροι γυμνάζονται καθημερινά σε φουλ ρυθμούς και η δουλειά που γίνεται από τον Δημήτρη Κοροπούλη και τους συνεργάτες του αποδίδει καρπούς, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ιωνικό της Super League 1, όπου η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση! 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προετοιμασίας o Πανιώνιος προγραμμάτισε να δώσει δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια. Αρχικά το Σάββατο (4/9) οι κυανέρυθροι θα πάνε στην Εύβοια για να αγωνιστούν με την ομάδα της Νέας Αρτάκης, ενώ την Τετάρτη (8/9) θα παίξουν με τον Πανευσινιακό στην Ελευσίνα. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Επαναλαμβάνω και πάλι η λύση για τον Πανιώνιο είναι ο Τσακίρης. Όσο για τους ποδοσφαιριστές που δεν συμβιβάζονται, η απάντηση είναι απλή. Να υποβάλουν αγωγές σε αυτούς που τους εκμεταλλεύτηκαν στο όνομα του Πανιωνίου , αν θέλουν να διεκδικήσουν το 100% των οφειλομένων και να βοηθήσουν να στηθεί και πάλι η ομάδα και θα ωφεληθούν. Διαφορετικά , θα τη πατήσουν , γιατί όποιος πάει για πολλά, χάνει και τα λίγα.Τι θα κερδίσουν αν η ομάδα μείνει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή