Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αρνητική στάση ποδοσφαιριστών φέρνει καθυστέρηση...

Αγωνιστικά ο Πανιώνιος, μετά και από την εξαιρετική του εικόναμε τον Ιωνικό, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ενόψει της νέας σεζόν. 

Αγωνιστικά ο Πανιώνιος, μετά και από την εξαιρετική του εικόναμε τον Ιωνικό, έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο ενόψει της νέας σεζόν. 

Το βασικό, όμως, θέμα και τα... δύσκολα έχουν να κάνουν με τα χρέη προς τρίτους, τα οποία φαίνεται πως καθημερινά όλο και ανεβαίνουν (ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ). Ουσιαστικά, αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα ο κ. Τσακουμάκος δεν έχει δώσει την οριστική του απάντηση για το αν θα αναλάβει τελικά ή όχι την ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του επιχειρηματία βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με πρώην ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, προκειμένου να υπάρξουν οι απαραίτητοι διακανονισμοί. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, αρκετοί εξ' αυτών δεν φαίνεται να βάζουν νερό στο κρασί τους, δεν δέχονται "ψαλίδι" στα χρήματα που τους οφείλονται και ουσιαστικά δεν θέλουν να διευκολύνουν τον Πανιώνιο σε αυτή την δύσκολη και παράλληλα καθοριστική στιγμή που περνάει.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως στην περίπτωση που ο Πανιώνιος παραμείνει στην Γ' Εθνική, τότε ούτε ο σύλλογος δεν θα βγει κερδισμένος, αλλά ούτε και οι άλλοτε ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού σε αυτό το ενδεχόμενο δεν θα μπορούν να πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα χρήματα που τους οφείλονται. Άρα, καλό είναι όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω, για το κοινό καλό όλων των πλευρών! 

Όπως και να έχει, οι επαφές και οι συζητήσεις της πλευράς Τσακουμάκου με τους πρώην παίκτες του Ιστορικού συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Τέλος, αναμένεται η προθεσμία για την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου (350 χιλ. ευρώ) να παραταθεί για 15 ημέρες, αναφορικά με τις ομάδες που πήραν καθυστερημένα την πρόσκληση συμμετοχής στην SL2.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

1 σχόλιο

  1. Παρακαλώ να ενημερωθούμε για το ποιοι παίκτες δεν δέχονται το διακανονισμό αν γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή