Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τότε ξεκινάει η Γ' Εθνική

Τόσο για την προκήρυξη της SL1 που εγκρίθηκε αφήνοντας την SL2  μόνο με έναν απευθείας προβιβασμό , αλλά κυρίως και για την σέντρα στη  Γ’ Ε...

Τόσο για την προκήρυξη της SL1 που εγκρίθηκε αφήνοντας την SL2 μόνο με έναν απευθείας προβιβασμό, αλλά κυρίως και για την σέντρα στη Γ’ Εθνική, ήταν οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής που ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Η ΕΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για παράταση και έτσι το πρωτάθλημα οριστικά δεν θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Η Γ’ Εθνική θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ύστερα από σχετική απόφαση και εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL1.

Εγκρίθηκε, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, η παράταση στην έναρξη του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η οποία επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Εγκρίθηκε η πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής για οργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων grassroots που εντάσσονται στο πρόγραμμα της Ε.Π.Ο. «Hello Football Friend» και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ετήσιας UEFA Grassroots Week (23-30/9/2021) στις ΕΠΣ Καστοριάς, Ευρυτανίας, Έβρου, Κιλκίς, Θράκης, Πέλλας, Μεσσηνίας.

Εγκρίθηκε το σχέδιο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών για τον καταρτισμό 4 ομίλων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια