Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο Γυναικών: Πολύ ενισχυμένος φέτος ο Πανιώνιος!

Τέσσερις μεταγραφές και έξι ανανεώσεις, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ενόψει της νέας αγ...

Τέσσερις μεταγραφές και έξι ανανεώσεις, έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τον Νηρέα Χαλανδρίου απέκτησε τις Ιφιγένεια Μαυρωτά, Μαρία Μπογκατσένκο  και Αλκηστις Κοτσάφτη, ενώ από την ΑΕΚ την Εύα Λούδη της οποίας μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου ανανέωσε επίσης την συνεργασία της με την Ευγενία Πουστινίκοβα, την Κωνσταντίνα Ξανθοπούλου, την Αρτεμις Σαφέτη, την Αλεξία Τσούρκα, καθώς και με τις Δήμητρα και Ανθή Παπαναστασίου.

Από την αρχή του σχεδιασμού της νέας σεζόν ο άνθρωπος που "κινεί" τα νήματα στο γυναικείο και το ανδρικό πόλο του Πανιωνίου, ο Ηλίας Μπουζάλας, ήθελε να παρουσιαστεί η ομάδα σημαντικά ενισχυμένη και σε συνεργασία με ον Τάσο Παπαναστασίου, κατάφεραν να κρατήσουν τον βασικό κορμό και να ενισχύσουν την γυναικεία ομάδα με σπουδαίες μεταγραφές.

Πηγή: aquafeed24

Δεν υπάρχουν σχόλια