Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συρίγος: «Έτσι θα ενισχυθεί ο Πανιώνιος από τον Δήμο»

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος, με μία ανάρτηση του στα social media

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος, με μία ανάρτηση του στα social media αναφέρεται στους λόγους που μειωθηκε κατα 18% περίπου η επιχορήγηση όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και παρεθέτει πως θα ενισχυθεί φέτος ο Πανιώνιος από την δημοτική αρχή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Οι λογοι που μειωθηκε κατα 18%περιπου η επιχορηγηση ολων των αθλητικων και πολιτιστικων συλλογων .

1.μειωθηκε το συνολικά διανεμομενο ποσο κατα 20% περιπου λόγω επικαιροποίησης του συνολικου προυπολογισμου του Δημου μας.(διανεμεται το 1,5 της 1000).

Για να γνωριζουν οι φιλοι του Πανιωνιου:
2.ο Πανιωνιος θα ενισχυθει φετος απο τον Δημο
250.000 περιπου για την ολοκληρωση επισκευων στις θυρες 1,2,3.
3.συνολικο ποσό 120.000 εχει κοστισει η αδειοδοτηση του Βαρικας μαζι με την απληρωτη ΕΥΔΑΠ
4..εχει παρει εξοπλισμους και υπηρεσιες για την λειτουργια του γηπεδου...συντηρηση χορτου μπασκετες κλπ αξιας περιπου 80.000
4.κανει χρηση των χωρων του ΣΕΦ που νοικιαζει ο Δημος για τις αναγκες των τμηματων του αξίας περιπου τα 2/3 του συνολικου τιμηματος, αρα 80.000 περιπου.Σε αυτα βεβαια δεν περιλαμβανονται οι δωρεαν παραχωρησεις κολυμβητηριου, χωρων σχολειων και 5χ5 που ετσι και αλλιως γινονται για να στηριχτουν οι δραστηριότητές του.
Επισης στην ιδια συνεδριαση που αναφερεται το fake news neas smyrni και ο συντάκτης του ,γνωστος "φιλαλήθης" παραγοντας της πόλης μας,με δικη μου παρεμβαση, δεσμευθηκαμε οτι οσα χρηματα περισσεψουν απο τους πολιτιστικους συλλογους , που συνηθως λογω γραφειοκρατιας δεν μπορουν να απορροφήσουν ,θα μοιραστουν σε Πανιωνιο και Μιλωνα.
Τα ψεματα και οι ανακριβειες ειναι προσόν ενός και μοναδικού πολιτικάντη στην Ν.Σμυρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια