Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναμένοντας την πρόσκληση για SL2

Κινητικότητα παρουσιάζεται στο “καυτό” ζήτημα με τη κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ιστορικός τη νέα χρονιά

Κινητικότητα παρουσιάζεται στο “καυτό” ζήτημα με τη κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ιστορικός τη νέα χρονιά, καθώς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν καθημερινά επαφές με ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση τους να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα με προφανή ορίζοντα και στόχο την συμμετοχή της στην SL2. 

Πάντως οι πληροφορίες από την Superleague 2 και την ΕΠΟ αναφέρουν ότι η πρόσκληση στον Πανιώνιο για κατάθεση αιτήματος (σε πρώτη φάση θα χρειαστεί εγγυητική επιστολή 150.000) για συμμετοχή στην SL2 θα γίνει στο τέλος Αυγούστου, με δεδομένο ότι έχει δοθεί διορία μέχρι 30/8 για να καταθέσουν το μετοχικό τους κεφάλαιο οι ομάδες που ήδη ανήκουν στην κατηγορία. 

Γι αυτό το λόγο τόσο τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, όσο και το προπονητικό τημ ετοιμάζουν την ομάδα με πρώτο αγωνιστικό σταθμό τον αγώνα κυπέλλου με την Αταλάντη που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 29/8 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης δυστυχώς χωρίς φιλάθλους λόγω της τιμωρίας του Πανιωνίου από την περσινή σεζόν.  

Αρχίζει το... τρέξιμο! 

Στο Σοφικό θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 16/8 η αποστολή του Πανιωνίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των “κυανέρυθρων” ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Ο Δημήτρης Κοροπούλης και οι συνεργάτες του παράλληλα με τις προπονήσεις συνεχίζουν και την εξέταση μεταγραφικών στόχων με προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ. 

Πάντως οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ιστορικός.  

Ρεπορτάζ: Μάκης Διόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια