Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενίσχυση με Καλομοίρη - Ξεκίνησε η δουλειά στο Ranch (photos)

Ρεπορτάζ panionianea.gr : Στην απόκτηση του Λεωνίδα Καλομοίρη προχώρησε ο Πανιώνιος.

Ρεπορτάζ panionianea.gr: Στην απόκτηση του Λεωνίδα Καλομοίρη προχώρησε ο Πανιώνιος.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για τον Ιστορικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ρόστερ των κυανέρυθρων, οι οποίοι βρίσκονται στο Σοφικό Κορινθίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενισχύεται, ενισχύεται με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας να είναι ο Λεωνίδας Καλομοίρης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που και το περασμένο Καλοκαίρι είχε φτάσει πολύ κοντά στη Νέα Σμύρνη, συμφώνησε σε όλα με τον Πανιώνιο και ουσιαστικά αποτελεί μέλος της ομάδας.

Μάλιστα, έχει ακολουθήσει την αποστολή του Ιστορικού στις εγκαταστάσεις του Ranch, έχοντας ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα.

Ποιος είναι...

Ο Λεωνίδας Καλομοίρης προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου μάλιστα είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 8/5/2000 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και αριστερός μεσοεπιθετικός. 

Αποτέλεσε βασικό μέλος σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟ, ενώ τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετική μεταβίβαση που έχει, η ταχύτητα του και η καλή του επαφή με την μπάλα. 

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Ασπροπύργου.

Ξεκίνησε η δουλειά στο Ranch

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/08) ξεκίνησε η δουλειά για την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη στις εγκαταστάσεις του Ranch στο Σοφικό Κορινθίας.

Η προπόνηση διεξήχθη σε υψηλούς ρυθμούς με το τεχνικό τιμ να δίνει περισσότερο έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Οι συνθήκες στις εγκαταστάσεις είναι ιδανικές και έτσι άπαντες στην ομάδα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν χωρίς προβλήματα.

Φωτογραφίες από την προπόνηση





Δεν υπάρχουν σχόλια