Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο... νέος Νίκος Σπάρταλης!

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ισόπαλο φιλικό με τον Ιωνικό της Σούπερ Λιγκ 1

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ισόπαλο φιλικό με τον Ιωνικό της Σούπερ Λιγκ 1 και κανείς από τους ποδοσφαιριστές του Ιστορικού δεν υστέρησε σε απόδοση.


Ένας από τους παίκτες που πρωτοεμφανίστηκε μπροστά στον κόσμο των κυανέρυθων και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν ο Νίκος Σπάρταλης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε με το νούμερο "7" στην πλάτη, αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού, είναι γεννημένος το 2001 και έδειξε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη.

Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε την χρονιά στον Πανερυθραϊκό, στο δεύτερο εξάμηνο πήρε μεταγραφή για την Θύελλα Ραφήνας και ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αγωνίζεται με επιτυχία και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής και από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Πανιώνιο δουλεύει σκληρά, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρυσι τον Μάιο είχε επιλεγει μετά από scouting για την Κ19 του Ιστορικού, αλλά δεν προχώρησε τότε η απόκτηση του, αφού ήταν αβέβαιη η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Πανιώνιος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια