Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ζεστό» το ενδιαφέρον του Τσακουμάκου για τον Πανιώνιο!

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για την Super League 2, έχοντας ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει τα σχέδια του για την Super League 2, έχοντας ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση της ΕΠΟ για συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Όμως, εκτός από την εγγυητική και το μετοχικό κεφάλαιο, πρέπει να βρεθεί και ο άνθρωπος που θα μπει... μπροστάρης σε αυτή τη νέα δύσκολη προσπάθεια του σύλλογου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ένα εκ των υποψηφίων είναι (και) ο Γιάννης Τσακουμάκος. Πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος παλιότερα είχε στην κατοχή του το Κέντρο Αθηνών και τώρα διαθέτει κατάστημα εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ο Τσακουμάκος, λοιπόν, μέσω του δικηγόρου του, Αργύρη Λίβα, ζήτησε να δει και να μελετήσει όλα τα οικονομικά στοιχεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να προχωρήσει.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό είτε ο ίδιος είτε εκπρόσωπος του να δώσει το "παρών" στην ερχόμενη ΓΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, με μοναδικό θέμα την διαδικασία ίδρυσης ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Δημήτρη Δρόσου φαίνεται πως δεν πρόκειται να προχωρήσει περαιτέρω.

Τέλος, να αναφέρουμε για μία ακόμη φορα, πως η απόφαση για το μέλλον της ομάδας θα παρθεί μόνο από τον κόσμο του Πανιωνίου, δηλαδή μέσα από την Γ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια