Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Αυτά τα παιδιά είναι παλικάρια, τώρα είναι η ώρα να μιλήσει ο Πανιώνιος» (video)

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στην κάμερα του panionianea.gr.

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στην κάμερα του panionianea.gr.

Δικαιωμένος από την τεράστια προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κοροπούλης, μιλώντας αποκλειστικά στο Panionianea.gr TV, μετά το τέλος της νικηφόρας εκτός έδρας αναμέτρησης του Ιστορικού στη Ζάκυνθο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της Τετάρτης, όπου οι κυανέρυθροι αντιμετωπίζουν την δυνατή ομάδα της Κηφισιάς και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζουν την άνοδο στην Super League 2.

Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «...Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει ο Πανιώνιος, ο κόσμος και η έδρα του».

Aρχικά ο Έλληνας coach είπε: «Μετά το παιχνίδι του Ηροδότου πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν αυτή την ομάδα και αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιδιά είναι παλικάρια, έχουν ψυχή και ξέρουν πολύ καλά ποια φανέλα φοράνε. Εμείς μέσα στα αποδυτήρια μετά το ματς με τον Ηρόδοτο δώσαμε μία υπόσχεση, είπαμε ότι θα παλέψουμε γι’ αυτά τα τρία παιχνίδι και θα παλέψουμε. Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια και αυτό το όνειρο πριν αρκετούς μήνες, κανείς δεν πίστευε ότι αυτή η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι θα βρεθεί να παίζει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Όταν μέχρι πριν από λίγους μήνες ξέραμε όλοι ότι δεν γνωρίζαμε αν θα υπάρχει Πανιώνιος πια. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει ο Πανιώνιος, να μιλήσει ο κόσμος του Πανιωνίου. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσει η έδρα του Πανιωνίου. Είναι ένα μόνο παιχνίδι. Πιστέψτε με ότι τα παιδιά ήδη σκέφτονται το παιχνίδι της Τετάρτης. Ήρθε η ώρα να δείξουμε όλοι πόσο Πανιώνιοι είμαστε».

Εν συνεχεία στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του και στο δύσκολο πρόγραμμα που είχαν να αντιμετωπίουν: «Αυτή η ομάδα κλήθηκε να παίξει το πιο δύσκολο πρόγραμμα που θα μπορούσε να έχει στο γκρουπ. Κλήθηκε να ταξιδέψει δύο φορές σε λίγες μέρες. Παίξαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Έπαιξαν και εκείνη την υπαρξη τους σήμερα, είχαν την πίεση προς τα δικά μας παιδιά, αλλά η ομάδα με την ποιότητα της θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν σίγουροι ότι στο δεύτερο μέρες θα βρίσκαμε τον δρόμο να σκοράρουμε. Είχαμε το δοκάρι αρχικά του Γροντή, είχαμε καθολική κατοχή της μπάλας και φαινόταν ότι η ομάδα θα κάνει το γκολ. Από εκεί και πέρα, είμαστε λίγο στεναχωρημένοι να πω, γιατί ένα ματς που θα μπορούσε να λήξει 0-3, έφτασε στο τέλος να γίνει το 1-2. Όμως αυτή είναι η μοίρα αυτή της ομάδας και εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί θέλουμε μόνο νίκη στο τελευταίο παιχνίδι, δεν ασχολούμαστε ούτε με γκολ ούτε με τίποτα. Έστω και έτσι θα παλέψει μόνο για τη νίκη, γι’ αυτό το απίστευτο 3 στα 3 και γι’ αυτό το απίστευτο 11 στα 14 (νίκες) και 13 στα 14 (μία ήττα)».

Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, αυτά τα παλικάρια. Παίξαμε τρίτο ματς σε μία εβδομάδα, παίξαμε 100 λεπτά σήμερα με τις καθυστερήσεις και την Τετάρτη θα κληθούμε να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα όλων των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Υπάρχει προσμονή και όχι κούραση τώρα και πολύ απλά να ξημερώσει η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοροπούλης στο Live Post Game του panionianea.gr TV (στο 17:24 του βίντεο):

Δεν υπάρχουν σχόλια