Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Όλα τώρα ξεκινούν...» (photo)

Οι Πάνθηρες με μία ανάρητηση τους στο facebook ουσιαστικά κάνουν μία επισκόπηση της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και κλείνουν τα λόγια τους μ...

Οι Πάνθηρες με μία ανάρητηση τους στο facebook ουσιαστικά κάνουν μία επισκόπηση της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν και κλείνουν τα λόγια τους με την φράση «...όλα τώρα ξεκινούν!».

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν: 

"Τέτοια εποχή πέρυσι, έπειτα από τραγικά διοικητικά λάθη, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έπεσε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, τρείς κατηγορίες, στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Τέτοια εποχή πέρυσι, η αβεβαιότητα για το μέλλον του Συλλόγου κυριαρχούσε και το μόνο που είχε ο Ιστορικός ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν, ο κόσμος του, που βρισκόταν από συνέλευση σε συνέλευση, στην Θύρα 3.

Παρά τις δυσκολίες των στιγμών, τουλάχιστον, νιώθαμε πως κάτι όμορφο γεννιέται μέσα από εκείνες τις διαδικασίες ..

Στις 14 Σεπτεμβρίου, λίγους μήνες μετά την έναρξη των διαδικασιών, γιορτάσαμε με την ψυχή μας τα 130 χρόνια περηφάνιας για τον Σύλλογό μας .. και το νερό είχε μπει στα αυλάκι.

Η χρονιά μπορεί να βρήκε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στην τέταρτη κατηγορία του ποδοσφαίρου, όμως τον βρήκε με το κεφάλι ψηλά, όπως θέλει ο κόσμος του να τον βλέπει.

Στις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, μετρηθήκαμε.

Πολλοί εξαφανίστηκαν, άλλοι όμως ήταν εκεί.

Μέσα σε αυτούς, ο Κυριάκος, ο Δημήτρης, ο Φώτης και ο Αλέξανδρος. Ανέλαβαν το βάρος και το έκαναν να δουλέψει. Να κινηθεί.

Τους συγχαίρουμε για την αντρίκια τους αυτή στάση.

Δεν μπορούμε επίσης, να μην χαιρετίσουμε και την προσφορά των Γιάννη Μανιάτη και Νίκου Σπυρόπουλου, στην φετινή πορεία της ομάδας.

Ούτε να παραβλέψουμε πως θυμηθήκαμε τι σημαίνει να είσαι πραγματικά αρχηγός αυτής της ομάδας, από την παρουσία του Γιάννη Κοντοέ.

Πέρυσι τέτοια εποχή δυσκολευτήκαμε να πούμε το ναι στην έλευσή του, αποφασίσαμε τελικά να συμφωνήσουμε με γνώμονα το γενικότερο καλό της ομάδας.

Απέδειξε τα λόγια του στο γήπεδο και μας δικαίωσε για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Εμείς, από την μεριά μας, ως Panthers Club, βρεθήκαμε παντού. Από το πρώτο φιλικό μέχρι τον τελευταίο χαμένο αγώνα με τη Κηφισιά.

Δώσαμε το παρών εντός και εκτός έδρας, ορισμένες φορές στις προπονήσεις, κάποιες στο ξενοδοχείο. Αυτό που πέρναγε από το χέρι μας, το κάναμε.

Πάντα περήφανοι για τις αξίες μας, σε μια κατηγορία με ανύπαρκτα μέτρα, ποτέ δεν ζητήσαμε τίποτα, ενώ ως οπαδοί θα μπορούσαμε.

Ούτε να μπαίνουμε σε λίστες των επισήμων, ούτε να ζητάμε σαν γλύφτες προσκλήσεις, ούτε να μπαίνουμε στα αποδυτήρια για περίεργες καταστάσεις, καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίσαμε σωρηδόν σε εκτός έδρας αγώνες.

Η θέση μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα στα τσιμέντα, τα κάγκελα, πίσω και δίπλα από τα πανό μας.

Παίξαμε με ομάδες που μας έδειξαν σεβασμό και πως διαθέτουν κουλτούρα και παιδεία, όπως η Νάξος, ο Φωστήρας, ο Ηρόδοτος και η Ραφήνα.

Πήγαμε στα νταμάρια της φιλόξενης, κυανέρυθρης Καλλιθέας, γελάσαμε με τους οπαδούς-υπάλληλους των δύο προτιμήσεων σε Κορυδαλλό και Μοσχάτο, γουστάραμε που βάλαμε (και βγάλαμε!) με τις κλωτσιές τους "οπαδούς" της Ηλιούπολης (γελάει ο κόσμος) και τέλος δεχθήκαμε την Κηφησιά να πανηγυρίζει στο γήπεδό μας την δίκαια άνοδό της, με ανοιχτές πόρτες.

Σε μια χρονια δύσκολη για τον Σύνδεσμό μας, βοηθήσαμε αρκετό κόσμο που το είχε ανάγκη.

Είδαμε τη νέα γενιά να έρχεται δυνατά και τη παλιά να επιστρέφει.

Ενωμένοι και δυνατοί. Έτσι θα συνεχίσουμε.

Τίποτα δε τελείωσε, όλα τώρα ξεκινούν.

Panthers Club 1983"


Δεν υπάρχουν σχόλια