Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αναγκαιότητα της νίκης, οι ιδιαίτερες συνθήκες και η συνεχεία...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για τη νίκη του Πανιωνίου επί της Θύελλας Ραφήνας

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για τη νίκη του Πανιωνίου επί της Θύελλας Ραφήνας, τι ξεχώρισε από το ματς της Νέας Σμύρνης, τις ιδιαίτερες συνθήκες των αναμετρήσεων και την κυανέρυθρη συνέχεια στα Play Off ανόδου...

  • Ο Ιστορικός έστω και με άγχος στο φινάλε, επικράτησε της αξιόμαχης ομάδας της Ραφήνας και πήρε το πρώτο του τρίποντο στα μπαράζ ανόδου. Η ομάδα του Κοροπούλη όταν ήταν ξεκούραστη και είχε δυνάμεις ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, σκόραρε και δημιούργησε ευκαιρίες. Αυτό συνέβη στα πρώτα 10-15 των δύο ημιχρόνων. Στη συνέχεια και ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, λιγο η κούραση, λίγο η έλλειψη λύσεων στον άξονα, λίγο το ένστικτο της επιβίωσης για τη νίκη, δεν επέτρεψαν στους κυανέρυθρους να αποδώσουν αυτα που θα ήθελαν, με την Θύελλα να το πιστεύει, να βγαίνει μπροστά, χωρίς όμως να απειλεί ουσιαστικά την εστία του Στουρνάρα, παρά τις πολλές στημένες φάσεις που κέρδισε. 
  • Από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου έκανε εμφανέστατα και το άγχος την εμφάνιση του στα πρόσωπα των νεαρών παικτών του Πανιωνίου. Ένα άγχος το οποίο προήλθε από το γεγονός πως δεν κατάφερε νωρίτερα η ομάδα να κλειδώσει τη νίκη και φυσικά η αναγκαιότητα των τριών βαθμών ήταν τέτοια, που δεν χωρούσε άλλο στραβοπάτημα μετα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο. 
  • Συμφωνώ και εγώ πως η εμφάνιση δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά πως θα μπορούσε να είναι κιόλας; Μιλάμε για παιχνίδια που παίζεται η άνοδος, κόντρα σε ομάδες πρωταθλήτριες και με αγώνες που γίνονται με 40 βαθμούς Κελσίου! Σε αυτές τις συνθήκες σημασία έχει το αποτέλεσμα, οι τρεις βαθμοί και να παραμείνεις μέσα στον στόχο. 
  • Το θετικό που είδαμε ήταν η επαναφορά του πάθους, του τσαμπουκά, της δύναμης και της θέλησης που ειδαμε ξανά από τα παιδιά του Κοροπούλη. Κάποια από αυτά τα στοιχεία έλειψαν στο ματς της Κρήτης και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρολο σε εκείνη την ήττα. 
  • Την Κυριακή ο Πανιώνιος παει να παίξει στη Ζάκυνθο με την ομώνυμη ομάδα. Πρόκειται για έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο, που κόντρα στην ιδιαίτερα δυνατή Κηφισιά έδειξε καλα δείγματα γραφής. Επίσης στην έδρα της έχει μεγαλύτερη δυναμική και σίγουρα οπως ο Πανιώνιος στοχεύει στο "3 στα 3", το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και εκείνη.  Στο άλλο ματς, η Θύελλα Ραφήνας υποδέχεται τον Ηρόδοτο και περιμένουμε να δείξει ξανά τον ιδιο ζήλο, όπως έκανε και στη Νέα Σμύρνη. Κακά τα ψέμματα, μετά την ήττα στη Κρήτη ο Ιστορικός κοιτάει το τι κάνουν και οι αντιπαλοι του, αφού πλέον δεν είναι όλα στο χέρι του. Πρώτα απ' ολα όμως, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στις δικές του αναμετρήσεις, να κάνει το απόλυτο στα δυο τελευταία παιχνίδια, να φτάσει τους εννέα βαθμούς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια