Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξυγκόρος: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέλη της οικογένειας του Πανιωνίου» (video)

Ο Παναγιώτης Ξυγκόρος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής , στην WEB TV του panionianea . gr

Ο Παναγιώτης Ξυγκόρος ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος της Πανιώνιας Εκπομπής, στην WEB TV του panionianea.gr

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και βασικό στέλεχος της ομάδας του Δημήτρη Κοροπούλη, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την φετινό Πανιώνιο. Την αήττητη πορεία ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το οικογενειακό κλίμα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια, αλλά και την μεγάλη στήριξη του κόσμου του Ιστορικού.

Διαβάστε κάποια από τα πιο βασικό αποσπάσματα της συνέντευξης:

Για το πως βίωσαν στο ξεκίνημα της σεζόν πως θα παίξουν με τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική: «Υπήρχε ένα άγχος και μία αγωνία στην αρχή. Σχεδόν όλα τα παιδιά δεν ήξεραν την κατηγορία. Βέβαια υπήρξε μεγάλη στήριξη από όλους. Μας προετοίμαζαν όλοι από πριν την έναρξη της σεζόν. Όλη η δουλειά που έγινε ήταν εξαιρετική για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρωτάθλημα. Η θέληση και η δίψα για διάκριση μας βοήθησε πολύ στην εικόνα που βγάλαμε».

Για την θέση του αριστερού μπακ που καθιερώθηκε μετά τον τραυματισμό του Ζάχι: «Είχε τύχει και πέρυσι να παίξω μπακ στην Κ19, δεξί όμως, όχι αριστερό. Ήταν μία θέση που δούλευα και εξτρέμ και μπακ. Έτυχε ο τραυματισμός με τον Ζάχι, μιλήσαμε με τον προπονητή, κοιτάξαμε αρχικά στις προπονήσεις πως ήταν και στη συνέχεια έπαιξα σε αυτή τη θέση».

Για το ματς της πρεμιέρας: «Στην πρεμιέρα με τον Πανναξιακό υπήρχε ένα βάρος, γιατί ο κόσμος περίμενε από εμάς πολλά πράγματα. Επικράτησε ο ενθουσιασμός και η θέληση που είχαμε. Ήταν τα πιστεύω που είχαν οι προπονητές σε εμάς, μας βοήθησαν πολύ».

Για το πιο αγχωτικό παιχνίδι: «Πιο αγχωτικό παιχνίδι ήταν αυτό της Μυκόνου. Πιο δύσκολο ίσως αυτό με τον Χαραυγιακό, ήταν μία πολύ διαβασμένη ομάδα και μας έβαλε πολλά προβλήματα στο παιχνίδι».

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια της Μυκόνου και εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο: «Είπαμε μεταξύ μας ότι πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε, κάτι που δεν κάναμε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο μέρος και λόγω άγχους. Ήταν και άλλες οι συνθήκες, πλαστικό γήπεδο, αέρας κλπ. Υπήρχε μία απογοήτευση στο ημίχρονο, καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να δώσουμε το 100% και τα καταφέραμε. Το πρώτο γκολ ήρθε νωρίς και μετά συνεχίσαμε την πίεση μας και κάναμε την διαχείριση του σκορ ως το τέλος με το 1-2».

Για το τελικό σφύριγμα της λήξης: «Με το τελικό σφύριγμα υπήρξε μεγάλη συγκίνηση και από μένα και από τα υπόλοιπα παιδιά. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Όλοι μαζί με τους προπονητές μία αγκαλιά στους πανηγυρισμούς, ήταν απίστευτες στιγμές. Το σημαντικό είναι ότι ολοκληρώσαμε τον στόχο αυτό σαν μία οικογένεια, όπως ήμασταν όλη τη σεζόν».

Για τα μπαράζ ανόδου που ακολουθούν: «Εχουμε αγωνία και ανυπομονησία για τα μπαράζ. Είμαστε προετοιμασμένοι 100%. Θέλουμε να δείξουμε σε κάθε παιχνίδι αυτό που δείξαμε όλη τη χρονιά και θέλουμε σίγουρα να βγούμε πρώτοι».

Για την αντιμετώπιση που είχαν στα παιχνίδια: «Αυτό που μας βοήθησε είναι ότι πηγαίναμε παιχνίδι-παιχνίδι. Αυτό ήταν  σημαντικό για εμάς, δεν κοιτάγαμε το αήττητο, απλά το κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τον φετινό Πανιώνιο και το κλίμα που υπάρχει: «Ίσως ακούγεται πολύ, αλλά θα το πω και εγώ, ότι είμαστε μία οικογένεια. Είναι πολύ μεγάλη η σημασία της οικογένειας και κάποιοι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν, αλλά είναι πραγματικά ετσι ο Πανιώνιος για εμάς».

Για την στήριξη από τον κόσμο του Πανιωνίου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κόσμο. Δεν περιμέναμε να υπάρχει όλη αυτή η στήριξη. Ήταν πάντα εκεί για εμάς και μας βοήθησαν πάρα πολύ. Μας έδιναν ένα απίστευτο κίνητρο και είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέλη αυτής της οικογένειας. Είναι ένας στόχος και δικός μου να ξαναπάει ο Πανιώνιος εκει που αξίζει και του αρμόζει».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Ξυγκόρος (στο 56:23 του βίντεο):
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια