Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αισιοδοξία και πίστη... Πρώτα όμως τα μπαράζ ανόδου!

Μπορεί τα πρωινά... μαντάτα της Τρίτης (08/06) να ήταν άσχημα για τον Πανιώνιο, με το "πάγωμα" των χρεών προς το δημόσιο, ωστόσο σ...

Μπορεί τα πρωινά... μαντάτα της Τρίτης (08/06) να ήταν άσχημα για τον Πανιώνιο, με το "πάγωμα" των χρεών προς το δημόσιο, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε η αισιοδοξία στην "Πλατεία".

Συγκεκριμένα, με το που έγινε γνωστό πως η κυβέρνηση -για τους δικούς της λόγους- αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία Αυγενάκη που αφορούσε την υπαγωγή των χρεών του Δημοσίου στα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν μια ΠΑΕ, άμεσα οι άνθρωποι του Ιστορικού έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις και ραντεβού, ώστε να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα μηνύματα που πήραν ήταν αρκετά ενθαρρυντικά και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει νέα λύση από πλευράς κυβέρνησης, η οποία θα επιτρέπει τόσο στον Πανιώνιο, όσο και σε άλλες ομάδες που βρίσκονται σε δύσκολη θέση (όπως ο Ήρακλής), να μπορέσουν να επιστρέψουν στις επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς τα χρέη του παρελθόντος προς το δημόσιο να αποτελούν αξεπέραστο παράγοντα!'

Όπως και να έχει, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Τώρα άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο, ομάδα και φίλαθλοι πρέπει να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους ΜΟΝΟ στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα παλικάρια του Δημήτρη Κοροπούλη είναι αποφασισμένα και στα ματς που ακολουθούν θα αγωνιστούν με το ίδιο πάθος, με τον ίδιο τσαμπουκά, με στόχο να πάρουν μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην άνοδο!

Οπότε, όλο το ενδιαφέρον μας στον αγωνιστικό Πανιώνιο και εν συνεχεία θα δούμε τι θα γίνει... 

Αισιοδοξία, πίστη και... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είμαστε! 

Ο Κυανέρυθρος

Δεν υπάρχουν σχόλια