Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η απόσυρση της τροπολογίας, οι προσπάθειες και τα μπαράζ!

Μόνο ευχάριστα δεν ακούστηκε στον Πανιώνιο η είδηση της απόσυρσης της τροπολογίας Αυγενάκη για τα χρέη των συλλόγων.

Μόνο ευχάριστα δεν ακούστηκε στον Πανιώνιο η είδηση της απόσυρσης της τροπολογίας Αυγενάκη για τα χρέη των συλλόγων.

Εκεί που όλα έδειχναν πως θα κατατεθεί τροπολογία από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού, αναφορικά με τα χρέη των συλλόγων, όπου τα χρέη των ΠΑΕ θα βάρυναν τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιούργησαν και όχι τους συλλόγου, τελικά την τελευταία στιγμή τα πράγματα άλλαξαν! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει, μέχρι νεωτέρας, την εν λόγω τροπολογία. Κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και το έχει καταφέρει μέσα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν θα είναι απαλλαγμένη από τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πανιώνιος, που περίμενε πως και πως να υλοποιηθεί η παραπάνω δίκαιη τροπολογία, όμως βλέπει πως κάτι τέτοιο πλέον... παγώνει. Ο λόγος; Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν θα μάθει... 

Ο Ιστορικός αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και ετοιμάζεται να πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου. Βέβαια, για να έρθει αυτή η άνοδος θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα της απεμπλοκής από τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. 

Οι άνθρωποι που "τρέχουν" την ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζουν κανονικά τις επίμονες προσπάθειες, όπως έκαναν και όλο το προηγούμενο διάστημα, με στόχο να βρεθεί η "χρυσή" λύση, να μπορέσει να ανασάνει ο σύλλογος και να μεταβεί στην επόμενη μέρα με όσο το δυνατόν λιγότερες οικονομικές υποχρεώσεις.

Όπως και να έχει η απίστευτη ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη θα παίξει κανονικότατα στα μπαράζ ανόδου, θα κάνει όπως ξέρει καλά τη... δουλειά της και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε μετά!  

1 σχόλιο

  1. Να συνεχισει η πανιωναρα να παιζει στα μπαραζ με το ιδιο παθος οπως στο πρωταθλημα της γ εθνικης. Η αποσυρση του νομου για τα χρεη ειναι συγχωροχαρτι για τα απανταχου λαμογια. Ντροπη. Εμεις συνεχιζουμε με τους πιτσιρικαδες μας και οτι γινει. Fortsa Πανιωναρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή