Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Panionianea.gr TV: Δείτε την LIVE Πανιώνια Εκπομπή (16/06/21)

Πολύ ενδιαφέρουσα, με όλη την Πανιώνια επικαιρότητα και εκλεκτούς καλεσμένους ήταν μία ακόμη Πανιώνια Εκπομπή (16/06) στην WEB TV του panion...

Πολύ ενδιαφέρουσα, με όλη την Πανιώνια επικαιρότητα και εκλεκτούς καλεσμένους ήταν μία ακόμη Πανιώνια Εκπομπή (16/06) στην WEB TV του panionianea.gr.

Ο Γιώργος Καρμίρης με τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη ήταν για μία ακόμη φορά στην θέση τους και μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ιστορικό.

Αναφερθήκαμε σε όλα τα... Πανιώνια Νέα, δίνοντας έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, τη νέα τροπολογία και τους αγώνες μπαράζ που έρχονται.

Καλεσμένος μας ζωντανά ήταν ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κοροπούλη, Θάνος Κιούπκιολης, η συζήτηση με τον οποίο ήταν πραγματικά εξαιρετική και άκρως ενδιαφέρουσα.

Τέλος, στην παρέα μας προστέθηκε και ο υπέυθυνος της επίσημης μπουτίκ του Πανιωνίου, Γιάννης Κοσμίδης, ο οποίος μίλησε για ενδιαφέροντα Πανιώνια θέματα, όπως και για την διαδικασία που μπορεί να κάνει ο κόσμος για να αγοράσει την κάρτα ενίσχυσης μέσω του e-shop.

Δείτε την Live Πανιώνια Εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια