Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr TV: LIVE Πανιώνια Εκπομπή - Τετάρτη (16/06), 20:00

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του   panionianea.gr . 

Έρχεται η νέα LIVE Πανιώνια Εκπομπή στην WEB TV του panionianea.gr

Τετάρτη (16/06/21), στις 20:00. Ο Γιώργος Καρμίρης θα είναι στην παρουσίαση σε ρόλο συντονιστή, έχοντας στο πλευρό του τον Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

Όπως πάντα θα γίνουμε μία μεγάλη κυανέρυθρη παρέα, θα μιλήσουμε για όλη την Πανιώνια και όχι μόνο επικαιρότητα, δίνοντας για μία ακόμη φορά έμφαση στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Αναλυτικό ρεπορτάζ, κουβέντα και ανάλυση για τα μπαράζ ανόδου που έρχονται και φυσικά συζήτηση με όλο τον κυανέρυθρο κόσμο

Καλεσμένος μας ζωντανά θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Κοροπούλη, Θάνος Κιούπκιολης, με τον οποίο θα αναφερθούμε σε όλη την φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν του Ιστορικού, στην κατάκτηση του... αήττητου πρωταθλήματος και φυσικά και στα παιχνιδιά που ακολουθούν για την άνοδο.

Εν συνεχεία, στην παρέα μας θα προστεθεί ο υπέυθυνος της επίσημης μπουτίκ του Πανιωνίου, Γιάννης Κοσμίδης, ο οποίος θα μιλήσει για ενδιαφέροντα Πανιώνια θέματα, όπως και για την διαδικασία που μπορεί να κάνει ο κόσμος για να αγοράσει την κάρτα ενίσχυσης μέσω του e-shop.

Το νέο μας τηλεοπτικό ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη (16/06), στις 20:00Ζωντανά στο κανάλι του panionianea.gr στο youtube και στην σελίδα μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια