Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμάζεται για τη νέα σεζόν το ανδρικό βόλεϊ του Ιστορικού

Με το μυαλό στη νέα σεζόν το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Ιστορικού.

Με το μυαλό στη νέα σεζόν το ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Ιστορικού.

Η φετινή χρονιά πέρασε χωρίς αγωνιστική δράση (και) για το ανδρικό βόλεϊ του Πανιωνίου, σε μία σεζόν που ήταν ιδιαίτερη για την ομάδα, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου, οι Πάνθηρες, ουσιαστικά ανέλαβαν το τμήμα.

Πλέον, το βλέμμα όλων βρίσκεται στη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχέδια τους.

Αρχικά, το σίγουρο είναι πως ο βασικός κορμός του ρόστερ θα παραμείνει στην ομάδα, όπως και ο προπονητής Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, πρόθεση των κυανέρυθρων είναι να αποκτηθούν κάποιοι νεαροί ταλαντούχοι παίκτες με κίνητρο, οι οποίοι θα "μεγαλώσουν" με ποιότητα το ρόστερ της ομάδας.

Φύσικα, άπαντες στο τμήμα περιμένουν πως και πως να έρθει η πολυπόθητη άδεια για το "Ανδρέας Βαρίκας", ώστε η ομάδα να αποκτήσει την δική της ισχυρή έδρα και να μην τρέχει από εδώ και από εκεί. 

Να σημειωθεί, πως ο κόσμος του Πανιωνίου από την πρώτη στιγμή στήριξε έμπρακτα αυτό το νέο εγχείρημα που γίνεται στο ανδρικό βόλεϊ και φυσικά -με την ελπίδα να μπορούν οι φίλαθλοι να παρευρεθούν στα γήπεδα- οι άνθρωποι του τμήματος περιμένουν μεγάλη στήριξη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια