Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δ. Κοιλιάρας: «Ο Πανιώνιος δεν είναι για αυτή την κατηγορία»

Έναν παλιό γνώριμο θα βρει ο Πανιώνιος απέναντι του στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο

Έναν παλιό γνώριμο θα βρει ο Πανιώνιος απέναντι του στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.

Συγκεκριμένα, στους Κρητικούς αγωνίζεται ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ιστορικού Δημήτρης Κοιλιάρας, ο οποίος με δηλώσεις του στο "prsimasport", αναφέρθηκε τόσο στο εν λόγω παιχνίδι, όσο και στο περασμά του από τη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα διότι έχω περάσει από τον Πανιώνιο, ο οποιος δεν είναι για αυτή την κατηγορία. Θα συναντήσω πολλά γνώριμα πρόσωπα στο μεταξύ μας παιχνίδι τόσο από πλευράς Διοίκησης όσο και από πλευράς ποδοσφαιριστών. Τα μπαράζ θεωρώ ότι θα είναι μοιραασμένα και όποιος κάνει από την αρχή νίκες θα έχει αβαντάζ».

Για το πέρασμα του από τον Πανιώνιο: «Πήρα μεταγραφή από τον Εργοτέλη στον Πανιώνιο, ήταν το επόμενο βήμα για μένα, είχα πολλούς φίλους πριν πάω στον Πανιώνιο καθώς γνώριζα πολλά παιδιά που παίζαμε μαζί στις μικρές Εθνικές. Οπότε μπήκα σε ένα γνώριμο περιβάλλον και κλίμα αλλά κάποια στιγμή στράβωσε και έφυγα από την ομάδα» 

Δεν υπάρχουν σχόλια