Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μούντριχας: «Κοιτάμε μόνο την πρωτιά, αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο μας» (video)

Ο Λεωνίδας Μούντριχας στο Panionianea TV.

Ο Λεωνίδας Μούντριχας στο Panionianea TV.

Ο Πανιώνιος πέρασε άνετα από το Μοσχάτο, επικρατώντας με 4-1 της τοπικής ομάδας και ένας εκ των σκόρερ και πρωταγωνιστών του Ιστορικού ήταν χωρίς αμφιβολία ο Λεωνίδας Μούντριχας.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr και αναφέρθηκε τόσο στην σημαντική νίκη των κυανέρυθρων, όσο και στο παιχνίδι που ακολυθεί με τον Φωστήρα.

Παράλληλα, αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο του Πανιωνίου, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα κοιτάει μόνο την πρωτιά, γιατί αυτή η θέση αρμόζει στον σύλλογο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Μούντριχας στην "Πανιώνια Εκπομπή": 

Για τη νίκη του Ιστορικού: "Όλη την εβδομάδα ήμασταν αφοσιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλαμε να τα δώσουμε όλα. Ο coach αν και είχε το πρόβλημα με τον κορονοϊό δεν έλειψε ποτέ από δίπλα μας, είχαμε επικοινωνία συνεχώς. Ο κ. Κώτσης και ο κ. Θάνος ήταν μαζί μας και δεν έλειπε τίποτα. Τώρα έχουμε την Κυριακή το ματς με τον Φωστήρα και σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Κοιτάμε μόνο την πρωτιά, δεν αρμόζει τίποτα άλλο στον Πανιώνιο. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας, που είναι πάντα δίπλα μας".

Για το φοβερό ξεκίνημα της ομάδας στο παιχνίδι: "Εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε όπως μπαίνουμε σε κάθε αγώνα, δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Κοιτάμε πάντα την δουλειά μας, δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Μας βγήκε το παιχνίδι, το καθαρίσαμε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και να συνεχίσουμε την δουλειά μας".

Για τον αγώνα με τον Φωστήρα που ακολουθεί: "Και στο ματς με τον Φωστήρα θα δώσουμε τα πάντα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Θα δουλέψουμε σκληρά. Χρειάζεται λίγη ξεκούραση τώρα. Με το που τελείωσε ο αγώνας λέμε όλα τα παιδιά ότι κοιτάμε τον Φωστήρα, δεν υπάρχουν χαρές, τίποτα. Κοιτάμε μόνο τον Φωστήρα".

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Μούντριχας (στο 37:16 του βίντεο):
 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια