Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιβλητικός με... τεσσάρα στο Μοσχάτο ο Ιστορικός!

Πανιωνάρα και στο Μοσχάτο!

Πανιωνάρα και στο Μοσχάτο!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το εκτός έδρας παιχνίδι με το Μοσχάτο ο Πανιώνιος, που επικράτησε άνετα με 4-1 και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Οι κυανέρυθροι έδειξαν με το καλημέρα την ανωτερότητα τους και μόλις στο 6' άνοιξαν το σκορ μετα απο ωραία ενέργεια του Μούντριχα και προβολή-αυτογκόλ αμυντικού των γηπεδούχων. 

Στο 13' ο Κοντοές με ωραία κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Πανιωνίου και στο 18' ο Πίσπας μετα από ασίστ του Λιούμη έγραψε το 0-3.

Στο 24' μείωσαν οι γηπεδούχοι με πλασε του Καραλή, με τον Μούντριχα στο 28' να πλασάρει ιδανικά μετα από ωραία ομαδική ενέργεια, κάνοντας το 1-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τον Πανιώνιο να ελέγχει απολυτα το παιχνίδι και μάλιστα αν ο Λιούμης είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να έχει έρθει και πέμπτο γκολ. 

Αυτό λιγο έλειψε να γίνει στο 78', όταν το δυνατό σουτ του Κουτσάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο φινάλε του αγώνα ο Ιστορικός πανηγυρισε μια ακόμα νίκη, την 6η στο πρωτάθλημα και φυσικά το αήττητο. 

Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν μονοι στην κορυφή και πλέον έχουν μπροστά τους δυο ακόμα παιχνίδια έως το τέλος του πρωταθλήματος. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (46' λ.τρ. Μίχος), Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Πίσπας (77' Κουτσάκης) , Γροντής (64' Παπαδόπουλος), Μούντριχας (77' Καμαρά), Νίνο (67' λ.τρ. Αργύριου), Λιούμης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια