Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Κανένα παράπονο από τα παιδιά, κάθε παιχνίδι και ένα μάθημα» (video)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ισόπαλο 1-1 με την Ηλιούπολη έμεινε ο Δημήτρης Κοροπούλης, όπως δήλωσε μετά το...

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο ισόπαλο 1-1 με την Ηλιούπολη έμεινε ο Δημήτρης Κοροπούλης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Live Post Game του panionianea.gr ΤV από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Είχαμε έναν αγώνα απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο. Τα παιδιά σίγουρα το περίμεναν αυτό. Μπήκαμε λίγο μουδιασμένα και δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, όμως τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα. Θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, γιατί όχι απλώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά με τις ευκαιρίες που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα, σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο και με την βοήθεια του αέρα κέρδισε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο ο αντίπαλος, αλλά και πάλι ή πίεση που δεχτήκαμε ήταν καθαρά από στατικές φάσεις. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν. Είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε. Ήδη το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι στο Μοσχάτο».

Για τον χώρο που πήρε η Ηλιούπολη στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο: «Μην ξεχνάμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι περιμέναμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα αυξήσουν την πίεση τους . Η οδηγία δεν ήταν να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο, ποτέ δεν παίζουμε έτσι, απλά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης πολλές φορές σε οδηγεί πιο πίσω και να δώσεις χώρο, όταν βλέπεις ότι ο αντίπαλος γίνεται πιο απειλητικός. Όπως θα είδατε όμως όλες οι φάσεις του αντιπάλου ήταν από τις στατικές φάσεις, όπου εκεί υπάρχει το μειονέκτημα αν θέλετε της ηλικίας και των παραστάσεων των παιδιών. Δεν έχουμε, όμως, κανένα παράπονο, τα παιδιά για μία ακόμα φορά ανταπεξήλθαν και αν δούμε όλη την εικόνα, η ομάδα συνεχίζει να παραμένει πρώτη και αήττητη. Ετοιμαζόμαστε για ένα ακόμα ματς τελικό κόντρα στο Μοσχάτο εκτός έδρας. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες, μικρό γήπεδο, πλαστικό χορτάρι και με μία ομάδα που κυνηγάει την σωτηρία της».

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το ισόπαλο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό: «Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα, με τις ηλικίες που δουλεύουμε και τον στόχο μας. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ως έναν τρόπο για να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιωθούν τα παιδιά. Αναλύσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και το γεγονός ότι δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος μας πείραξε. Με την Ηλιούπολη ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι».

Για το ντεμπούτο του Αργυρίου: «Ο Άγγελός Αργυρίου έκανε το ντεμπούτο του, γεννημένος το 2003, 17,5 χρονών  παιδι. Είναι μαζί μας, προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, τον πιστεύουμε. Για εμάς δεν έπαιξε ρόλο το σημαντικό παιχνίδι, κρίναμε με βάση την εικόνα που μας είχε δείξει μέσα στην εβδομάδα ότι άξιζε την ευκαιρία. Όπως είδατε δεν διστάσαμε να τον βάλουμε, όπως και τον Λιούμη και τον Κουτσάκη. Αυτά τα παιδιά είναι γεννημένα το 2002, μιλάμε για 18 χρονών παιδιά. Είναι όλα ένα μέρος της διαδικασίας εκπαίδευσης των παιδιών όλο αυτό και παράλληλα της αξιολόγησης τους γιατί μην ξεχνάτε ότι στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να αξιολογήσουμε όλα τα παιδιά, να δούμε που βρισκόμαστε για να μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους για τη νέα σεζόν».

-Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Δ. Κοροπούλης (στο 21:15 του βίντεο):

 

 Επιμέλεια: Γ. Καρμίρης, Π. Κυπραίος, Κ. Δραγούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια