Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρέμεινε πρώτος ο Ιστορικός

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής παρέμεινε ο Πανιώνιος παρά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε...



Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής παρέμεινε ο Πανιώνιος παρά την εντός έδρας ισοπαλία που παραχώρησε ο Ιστορικός με 1-1 απέναντι στην Ηλιούπολη.

Ο Πανιώνιος διατήρησε τον ένα βαθμό διαφορά που έχει από την ομάδα της Ηλιούπολης και πλέον οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη βρίσκονται στην κορυφή με 17 βαθμούς έναντι 16 των αντιπάλων που αντιμετώπισαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η αναμέτρηση ξεκίνησε με την φιλοξενούμενη Ηλιούπολη να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση και στην πρώτη της αξιόλογη φάση να παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Ο Βινίσιους εκτέλεσε κόρνερ και ο Γεμιστός με κεφαλιά στο 9ο λεπτό νίκησε τον Στουρνάρα για το 0-1.

Αυτή η εξέλιξη έκανε τον Πανιώνιο να ξυπνήσει και να βγει μπροστά για την ισοφάριση που λίγο έλειψε να έρθει στο 13’ όταν ο Κοντοές έκανε την σέντρα μετά από φάση διαρκείας ο Πίσπας πήρε την κεφαλιά με τον Μακρυωνίτη ν’ αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Πανιώνιος έφτασε μία… ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Ξυγκόρος έκανε την σέντρα ο Μούντριχας έκανε το σουτ στη κίνηση μέσα από την περιοχή της Ηλιούπολης, αλλά ο Μακρυωνίτης απομάκρυνε με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στο 35’ η πίεση και η ανωτερότητα του Πανιωνίου έπιασε τόπο, καθώς ήρθε η ισοφάριση μετά από όμορφη ενέργεια τον παικτών του Ιστορικού ο Μούντριχας με ωραίο σουτ «νίκησε» τον Μακρυωνίτη ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Πανιώνιο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την Ηλιούπολη να μπαίνει καλύτερα και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει πάλι το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 56' ο Λάμπι βρέθηκε μόνος από τα πλάγια της περιοχής του Πανιωνίου, ωστόσο την προσπάθεια του απομάκρυνε σε κόρνερ ο Στουρνάρας, ενώ στο 57' προβολή του Γεμιστού μετά από φάση διαρκείας πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ιστορικού.

Στο 60' ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Γροντής μετά από κόρνερ που κέρδισε ο Ιστορικός συνεργάστηκε ωραία με τον Νίνο, ο τελευταίος σέντραρε, αλλά η κεφαλιά του Μούντριχα κατέληξε στην αγκαλιά του Μακρυωνίτη.

Στο τελευταίο μισάωρο οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη περισσότερο διαχειρίστηκαν το ισόπαλο 1-1 που διατηρούσε τον Πανιώνιο στη πρώτο θέση του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και έτσι δεν ρίσκαραν και δεν ανοίχτηκαν για να πετύχουν κάποιο δεύτερο τέρμα.

Η Ηλιούπολη από την μεριά της πίεσε για να πάρει τη νίκη είχε κάποιες καλές στιγμές χωρίς όμως να κάνει την μεγάλη φάση.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πολυχρόνη από την Πιερία βρήκε Πανιώνιο και Ηλιούπολη ισόπαλους με 1-1, με τον Πανιώνιο να κρατάει τον ένα βαθμό διαφορά που έχει από την αντίπαλο του στο βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι οι "κυανέρυθροι" είναι μόνοι πρώτοι και αήττητοι στο πρωτάθλημα του 6ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η Ταυτότητα του αγώνα

7η Αγωνιστική 6ου Ομίλου Γ’ Εθνικής

Στάδιο Νέας Σμύρνης: Πανιώνιος-Ηλιούπολη 1-1


Σκόρερ: 35’ Μούντριχας/ 9’ Γεμιστός

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Επόπτες: Σάββας (Σερρών), Βρούζος (Πιερίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (61’ Μακρίδης), Πίσπας (75’ Κουτσάκης), Σταμάτης (75’ Λιούμης), Γροντής, Μούντριχας (85’ Αργυρίου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Τάσος Τασιόπουλος):
Μακρυωνίτης, Πολίτης, Λεβέντης, Συριόπουλος, Τσατσάρης, Γλυνός (75’ Ρέτζος), Γάγγος, Φάρος (61’ Ταβάρες), Γεμιστός, Βινίσιους (80’ Ντόκος), Λάμπι (80’ Ντήλος).


Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια