Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρωτική νίκη...

Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη του Ιστορικού στο Μοσχάτο...


Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη του Ιστορικού στο Μοσχάτο...

Ατόφια, μάγκικη, ΠΑΝΙΩΝΙΑ!!

Γράφει ο Παναγιώτης Κυπραίος

Μια νίκη που σκόρπισε απλόχερα χαμόγελα στους απανταχού Πανιώνιους και έκλεισαν αρκετά στόματα που σκόρπιζαν δηλητήριο το τελευταίο διάστημα. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι δεν την απόλαυσαν οι φίλοι του Πανιωνίου αφού «τεχνικοί λόγοι» δεν το επέτρεψαν.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα πει ότι είναι ματς ορόσημο για την... Ηλιούπολη. Καθώς σε περίπτωση κυανέρυθρου στραβοπατήματος που περίμεναν ανελλιπώς και το έδειξαν εμπράκτως στα πέριξ του γηπέδου του Μοσχάτου, τελείωνε η υπόθεση της πρώτης θέσης κατά 99%.

Ένα παιχνίδι όμως πολύ διαφορετικό από τα υπόλοιπα καθώς η ομάδα ήταν καταιγιστική και επέβαλε την κυριαρχία της στο γήπεδο από το πρώτο πεντάλεπτο. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στο αξιομάχητο Μοσχάτο που δεν μπορούσε για κανένα λόγο να ακολουθήσει τον ρυθμό του Πανιωνίου. 

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες του προπονητή οι παίκτες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο ημίχρονο είχαν ήδη καθαρίσει το ματς. 

Η ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι προφανές και αξίζει να τονίζεται κάθε φορά. Όλη η ομάδα από τη στιγμή που φτάνει η αποστολή στο γήπεδο μέχρι τη στιγμή που αποχωρούν είναι μία γροθιά. Είχαμε πολύ καιρό να το ζήσουμε στον Πανιώνιο, μας έλειψε. 

Δύο στροφές έμειναν ακόμα για να τελειώσουμε με το θέμα του ομίλου. Ο κός Κοροπούλης και το τεχνικό τιμ ξέρουν καλύτερα από όλους μας πως πρέπει να προετοιμάσουν την ομάδα. Το πιο σημαντικό νομίζω είναι η διαχείριση της ψυχολογίας. Είναι το Α και το Ω στον αθλητισμό και σε αυτό το κομμάτι τους βγάζω το καπέλο. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με «παιδιά» που με τόσους εξωγενείς παράγοντες μπορούν πολύ εύκολα να χάσουν το προσανατολισμό τους.

Γιατί κακά τα ψέματα είναι δύο τελικοί που ακόμα και η περίπτωση ισοπαλίας μπορεί  να αποδειχτεί μοιραία.

Κλείνοντας και απευθυνόμενος προς όλα τα παιδιά τρία πράγματα θέλω να πω.

-Πίστη στον προπονητή 
-Προσήλωση στον στόχο
-Αφοσίωση στη δουλειά 

Δεν υπάρχουν σχόλια