Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς άγχος, με πίστη και προσήλωση!

Πλέον η φετινή -πρωτόγνωρη- περιπέτεια του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της!

Πλέον η φετινή -πρωτόγνωρη- περιπέτεια του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της!

Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του 6ου ομίλου και ο Πανιώνιος, μετά και από την αναμενόμενη δικαίωση στο θέμα της έντασης με την Ηλιούπολη, συνεχίζει να κρατάει την τύχη του στα... χέρια του! 

Το τέλος της 8ης αγωνιστικής βρίσκει την Ηλιούπολη μπροστά με δύο βαθμούς, όμως ο Ιστορικός έχει ένα ματς λιγότερο και αν νικήσει την προσεχή Τετάρτη εκτός έδρας το Μοσχάτο στο εξ' αναβολής παιχνίδι, τότε θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι απλά, με τα νεαρά παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη να πρέπει να διαχειριστούν όλες τις ιδιαίτερες καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί (βλέπε διαιτησία με Εθνικό, σκηνικά με Ηλιούπολη, άδικες ενστάσεις, κλπ).

Το "στοίχημα" για τους κυανέρυθρους είναι να κλείσουν τα αυτιά και τα ματιά τους σε όλα όσα γίνονται εξωαγωνιστικά, να παίξουν το ποδόσφαιρο που μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν χωρίς κανένα άγχος, έχοντας αγωνιστική προσήλωση σε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, με το "3 στα 3" ο Ιστορικός παίρνει την πρώτη θέση και ετοιμάζεται για τα play off ανόδου. Τόσο η Ηλιούπολη, όσο και η Προοδευτική, αλλά ακόμα και ο Χαραυγιακός (έχουν μαθηματικές ελπίδες αν κάνουν το απόλυτο) περιμένουν στραβωπάτημα του Πανιωνίου για να μπορέσουν να κλέψουν την πρωτιά. 

Στον Πανιώνιο, πάντως, δεν ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι, δεν εξετάζουν τα σενάρια, δεν βγάζουν κομπιουτεράκια. To μόνο που κοιτούν είναι η δική τους δουλειά και η σωστή αγωνιστική και ψυχολογία προετοιμασία της ομάδας για τα τελευταία ματς της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια