Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στις λεπτομέρειες από την ΑΕΚ

Την ήττα με 6-5 από την ομάδα της ΑΕΚ γνώρισε ο Πανιώνιος στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Γυναικών στο...


Την ήττα με 6-5 από την ομάδα της ΑΕΚ γνώρισε ο Πανιώνιος στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Γυναικών στο Πόλο.

Τα κορίτσια του Ιστορικού μετά την ήττα τους από την ΑΕΚ παρέμειναν στην 7η θέση με 14 βαθμούς και θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα στα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν απέναντι σε Ρέθυμνο, Ολυμπιακό και Νηρέα Χαλανδρίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο με την ΑΕΚ να προηγείται 2-1 του Πανιωνίου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για τα "κυανέρυθρα" κορίτσια, καθώς η ΑΕΚ προηγήθηκε 4 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού με 6-2.

Πάντως, οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου δεν απογοητεύθηκαν και τα έδωσαν όλα για την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Ο Πανιώνιος πέτυχε τρία γκολ στο φινάλε και μείωσε σε 6-5, χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.

Η Ταυτότητα του αγώνα

17η Αγωνιστική Α' Κατηγορίας πόλο Γυναικών

ΑΕΚ-Πανιώνιος 6-5

Οκτάλεπτα:
1-1, 1-0, 3-1, 1-3

Διαιτητές: Κατσώνης-Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Κική Λιόση):
Τσουρή, Α. Λούδη 1, Ε. Λούδη, Πατερού, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Λάβι, Δανέζη, Τσόπελα, Παναρέτου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου):Τζούρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 2, Αποστολίδου 1, Κούβδου 1, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλαρού, Δ. Παπαναστασίου, Δουρέκα, Α. Παπαναστασίου, Ζερβού, Ξανθοπούλου 1, Μήτσου, Βαζαίου.

Κυριακή μεσημέρι το εξ' αναβολής με το Ρέθυμνο

Την Κυριακή (9/5/2021) το μεσημέρι (13:00) ο Πανιώνιος υποδέχεται στο Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης την ουραγό του πρωταθλήματος ΝΟ Ρεθύμνου για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής.

Οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη για να μπορέσει ο Ιστορικός να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Να τονίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα ακολουθούν ακόμα δύο αναμετρήσεις για την ομάδα Πόλο Γυναικών του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Την Δευτέρα 10 Μαΐου το απόγευμα ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 15ης Αγωνιστικής.

Επίσης την Τετάρτη 12 Μαΐου στις 20:00 το απόγευμα ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Νηρέα Χαλανδρίου στη Νέα Σμύρνη για την 18η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 



Δεν υπάρχουν σχόλια