Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ας γίνει αυτός ο αγώνας η αρχή μιας κανονικότητας...»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη, για το πρωτάθλημα της Γ'...

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες εν όψει του κυριακάτικου εντός έδρας παιχνιδιού του Πανιωνίου με την Ηλιούπολη, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν:

"Λόγοι πολλοί υπάρχουν για να είμαστε προβληματισμένοι.

Κορονοϊός, οικονομικά προβλήματα στην κοινωνία και η λίστα είναι ατελείωτη.
Έχουμε όμως ακόμα, ευτυχώς, κάποιες αχτίδες που φωτίζουν τις ζωές μας και μας δίνουν το κουράγιο να αντιμετωπίζουμε τα υπόλοιπα.
Για μας, μια τέτοια αχτίδα είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Πάλι καλά, εδώ και μερικές εβδομάδες (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) μπορούμε να τον βλέπουμε ξανά από κοντά!
Έτσι λοιπόν και αυτή την Κυριακή.
Δυστυχώς, για την ώρα, δεν μας δίνεται ακόμα η δυνατότητα να βγάλουμε το εισιτηριάκι μας, να πάρουμε το παρεάκι μας και να πάμε να κάτσουμε (ή να είμαστε όρθιοι, ακόμα καλύτερα) στην θύρα του γηπέδου που γουστάρουμε.
Όμως, κανείς πλέον δεν μας αποτρέπει από το να κάνουμε όλα τα υπόλοιπα!
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της ομάδας, την Κυριακή, στο γήπεδο. Ας γίνει αυτός ο αγώνας η αρχή μιας κανονικότητας, έστω και εκείνης έξω από το στάδιο (σε μέρα αγώνα με φυσιολογικές συνθήκες).
Σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, καφέ, περίπτερα, μπαρ .. όλα τίγκα από νωρίς, όπως ακριβώς πριν από κάθε αγώνα (της κανονικής ζωής προ covid).
Ας θυμηθούμε πως είναι οι πραγματικές μας Κυριακές που η Νέα Σμύρνη υποδέχεται τον λαό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από κάθε γωνιά της Αττικής και όχι μόνο.
Να είμαστε εκεί για την ομάδα στην άφιξή της. Τους ποδοσφαιριστές, που από μωρά γίνονται άνδρες και βάζουν φέτος τον θεμέλιο λίθο για την γρήγορη επάνοδο.
Ο αγώνας έχει μια κάποια ιδιαιτετότητα, καθώς ο αντίπαλος θεωρείται «διεκδικητής» της πρώτης θέσης του ομίλου.
Η λέξη «ντέρμπι» σε αγώνα Γ’ εθνικής δεν μπορεί καν να ψελλίζεται από χείλη Πανιώνιων, ούτε καν να προφέρουμε ονόματα ομάδων συνοικιών που υποτίθεται οτι αντιμάχονται τον Ιστορικό.
Επειδή βέβαια ακούγονται διάφορα για την εξωαγωνιστική δραστηριότητα της συγκεκριμένης ομάδας και το πως «συντροφεύεται» αυτή στους αγώνες της, δεν θα χρειαστεί να γράψουμε πολλά.
Η ιστορία μας με τα παιδιά που κουβαλάνε πεπόνια στις μασχάλες και γαριδάκια στα παντελόνια, είναι γνωστή. Αν υπάρχει διάθεση να λογαριαστούμε, ιδού η .. Νέα Σμύρνη, ιδού και το πήδημα!
Τα στενά της Ιστορικής πόλης μας, σας περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Τα στενά, γιατί κερκίδες δεν πρόκειται να δει κανείς τους.
Κυριακή λοιπόν, κοντή γιορτή! Γήπεδο όπως παλιά, με τα ωραία τα σωστά.
Όλοι από νωρίς με τέρμα γκάζια.
Εμπρός Πανιώνιε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια