Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για τα κορίτσια του Πανιωνίου

Στις νίκες επέστρεψε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου η οποία επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 10-5 του ΝΟ Ρεθύμνου σε εξ...


Στις νίκες επέστρεψε η Γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου η οποία επικράτησε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 10-5 του ΝΟ Ρεθύμνου σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της 13ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Τα κορίτσια του Ιστορικού με τη νίκη που πέτυχαν έφτασαν τους 17 βαθμούς και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν στο φινάλε του πρωταθλήματος μία υψηλότερη θέση από την 7η που βρίσκονται τώρα.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε καθαρίσει την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 7-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτριες του Τάσου Παπαναστασίου διαχειρίστηκαν τέλεια το προβάδισμα τους και έφτασαν εύκολα στη νίκη με 10-5 απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου.

Η Ταυτότητα του αγώνα

13η Αγωνιστική Α' Κατηγορία Πόλο Γυναικών (εξ' αναβολής αναμέτρηση)

Πανιώνιος-ΝΟ Ρεθύμνου 10-5

Τα οκτάλεπτα:
2-0, 5-1, 2-2, 1-2

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κόκκινος

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 5, Αποστολίδου, Κούβδου 2, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασίου 3, Δουρέκα, Α. Παπαναστασίου, Ζερβού, Ξανθοπούλου, Μήτσου, Βαζαίου.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 2, Γαβαλά 2, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Λαμπαθάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη, Λαμπρονίκου.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια