Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια για ενσταση από Ηλιούπολη!

Ο Ιστορικός με το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Ηλιούπολη συνεχίζει μόνος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλους της ...

Ο Ιστορικός με το ισόπαλο αποτέλεσμα με την Ηλιούπολη συνεχίζει μόνος και αήττητος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλους της Γ' Εθνικής.

Την Δευτέρα (10/05), όμως, υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν την Ηλιούπολη να καταθέτει ένσταση
για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου στο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, η ενδεχόμενη ένσταση αφορά τον Γιάννη Κοντοέ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα παραπάνω δημοσιεύματα, υπήρξε θέμα στο φύλλο αγώνος στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του Πανιωνίου με τον Εθνικό στην Καλλιθέα. Αυτό γιατί, σύμφωνα με τον κανονισμό εάν ο αρχηγός κάποιας ομάδας δεν υπογράψει το φύλο αγώνα, τότε ενδέχεται να κινδυνέψει με τιμωρία, την οποία αποφασίζει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Η πειθαρχική επιτροπη θα πρέπει να κάνει σχετική συνεδρίαση και να ενημερώσει τόσο την ΕΠΟ όσο και τις ίδιες τις ομάδες, για τις όποιες ποινές αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Στον Πανιώνιο, πάντως, ξεκαθαρίζουν πως δεν ενημερώθηκαν ποτέ από την ΕΠΟ για τιμωρία του Κοντοέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο ποινολόγιο της 6ης αγωνιστικής δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Κοντοέ (παρακάτω φωτογραφία).

Αυτό σημαίνει, πως ο Πανιώνιος δεν είχε καμία ενημέρωση για πιθανή τιμωρία του αρχηγού της ομάδας και έτσι ο παίκτης αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στην Ηλιούπολη.

Τέλος, να σημειωθει πως στα γραφεία του συλλόγου -έως τώρα τουλάχιστον- δεν έχει φτάσει επισήμως κάποια ένσταση. Βέβαια, η Ηλιούπολη έχει το δικαίωμα να καταθέσει ένσταση εντός 48 ωρών μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το ποινολόγιο της ΕΠΟ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια