Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κρατάμε τη νίκη, τα παιδιά δουλεύουν πολύ» (video)

Για τη νίκη επί της Μαρκό, την εικόνα της ομάδας, αλλά και το επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό μίλησε στο  Live Post Game του panionia...

Για τη νίκη επί της Μαρκό, την εικόνα της ομάδας, αλλά και το επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό μίλησε στο Live Post Game του panionianea.gr ΤV από τη Νέα Σμύρνη ο Θάνος Κιούπκιολης

Αναλυτικα όσα είπε το μέλος του τεχνικού τιμ και άμεσος συνεργάτης του προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Κοροπούλη:

Για τη νίκη επί της Μαρκό: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που φάνηκε και από το σκορ. Μία πολύ κλειστή και δύσκολη ομάδα η Μαρκό, προσπαθήσαμε να την διασπάσουμε με πολλούς τρόπους από τα πλάγια. Εγιναν αρκετά πράγματα σωστά, αλλά το χαλάγαμε στην τελική ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε οδηγίες να είμαστε πιο επιθετικοί, ώστε να πάρουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος έως και το τέλος δεν μας απείλησε, εκτός από μία φάση. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα με κάποιο ακόμα γκολ. Κρατάμε τη νίκη και τη καλή εμφάνιση».

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας στα τελευταία λεπτά: «Όταν το σκορ είναι 1-0. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι μπορεί να συμβεί μία άτυχη στιγμή και να δεχθείς γκολ. Σίγουρα και το προαίσθημα της ανάγκης για τη νίκη μπορεί να υπάρξει. Σκεπτόμενοι ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο οπισθοχωρήσαμε λίγο αλλά πάντα είχαμε στο μυαλό μας και την αντεπίθεση. Βγήκαν πολλές αντεπιθέσεις και μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δίνεις χώρο στον αντίπαλο, αλλά τακτικά τον περιμένεις λίγο για να βρεις χώρους στην αντεπίθεση».

Για το γεγονός πως η Ηλιούπολη ακολουθεί τον Πανιώνιο στην βαθμολογία: «Είμαστε πολύ κοντά με την Ηλιούπολη. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Εθνικό. Είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς για τη νεανική μας ομάδα. Έχουμε πίστη για την ομάδα μας, δουλεύουμε σκληρά. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ για να ανταπεξέλθουν στο βαρύ όνομα και τη φανέλα του Πανιωνίου και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για το ματς με τον Εθνικό που ακολουθεί: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία ιστορική ομάδα. Έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο, θα γίνει περισσότερη ανάλυση μέσα στην εβδομάδα. Θα πάμε σε ένα ακόμα παιχνίδι-τελικό για την ομάδα μας και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

-Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κιούπκιολης (στο 23:00 του βίντεο):

1 σχόλιο

  1. ξερετε αν μπορει να ανεβει φετος η ομαδα στην Β Εθνικη ή αν χρειαζεται να παραμεινει 1 χρονο στην Γ και μετα μπορει να ανεβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή