Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επικός Κουτσόπουλος: «Παίζει Πανιώνιος-Γιουβέντους στο Champions League. Τι μαγειρεύεις;» (video)

Στο MasterChef, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δίδαξε στους διαγωνιζόμενους πώς να φτιάχνουν σουβλάκια κι ενώ έφτιαχνε τη συνταγή ρώτησε τους π...

Στο MasterChef, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος δίδαξε στους διαγωνιζόμενους πώς να φτιάχνουν σουβλάκια κι ενώ έφτιαχνε τη συνταγή ρώτησε τους παίκτες: «Όταν βλέπετε ποδοσφαιρικό αγώνα ή μια ταινία τι παραγγέλνετε;».

Ο παίκτης του διαγωνισμού Διονύσης, ο οποίος έχει δηλώσει Ολυμπιακός, ανέφερε πως του αρέσει να παραγγέλνει chicken wings, ενώ ο έτερος διαγωνιζόμενος Ιωάννης (επίσης Ολυμπιακός), ανέφερε πως του αρέσει να τρώει πανσέτα και λουκάνικα όταν βλέπει ματς. 

«Ναι, αλλά να τα φτιάχνεις ή να τα παραγγέλνεις;», του είπε ο Κουτσόπουλος με τον παίκτη να απαντάει πως είναι ωραίο να τα φτιάχνει ο ίδιος. «Ε, άλλο αυτό. Εγώ τώρα σου λέω μια μέρα έχεις γυρίσει πτώμα και παίζει ο Πανιώνιος με την Γιουβέντους Τσάμπιονς Λιγκ. Καλά αυτό θα είναι σίγουρα άσος. «Άμα παίζει ο Πανιώνιος πέφτω για ύπνο», απάντησε ο Ιωάννης. «Πριν το ματς πίτσες σεφ και μετά πατσά», απάντησε ο Νίκος Σκορδάκης, μιλώντας γενικά και όχι για τον Πανιώνιο. 

Δείτε το στιγμιότυπο από το 04:00

Δεν υπάρχουν σχόλια