Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr WEB TV: Στις 20:00 η LIVE Πανιώνια Εκπομπή - ΕΔΩ θα την δείτε

Απόψε  (Τετάρτη 14/4), στις  20:00 , η νέα  Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr ,  με τους Γιώργο Καρμίρη, Παναγιώτη Κυπρα...

Απόψε (Τετάρτη 14/4), στις 20:00, η νέα Live Πανιώνια Εκπομπή στην Web TV του panionianea.gr με τους Γιώργο Καρμίρη, Παναγιώτη Κυπραίο και τον Κωνσταντίνο Δραγούνη.

  • Όλη η Πανιώνια επικαιρότητα και φυσικά αναλυτικό ρεπορτάζ και κουβέντα για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, τη νίκη επί του Αήττητου Σπάτων, το ερχόμενο ματς με την Μαρκό και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.
  • Στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί ζωντανά ο Χρήστος Κώτσης, μελος του τεχνικού τιμ και αμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κοροπούλη. Μαζί μας στην ποδοσφαιρική κουβέντα (και όχι μόνο) θα είναι και οι καλοί δημοσιογράφοι και συνΠανιώνιοι Δημήτρης Θεοδώρου και Ευάνθης Γκόγκουλης.
  • Επίσης, ενόψει και των εκλογών του Ερασιτέχνη, οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., Άρης Μισαηλίδης και Διονύσης Κοκκινάκης μιλούν αποκλειστικά στα panionianea.gr.
  • Μεσω του viber θα ανοίξουν ξανά οι τηλεφωνικές γραμμές για τον κόσμο και όσοι κυανέρυθροι τηλεθεατές το επιθυμούν θα μπορούν να φιλοξενηθούν στον άερα της εκπομπής
Αυτa είναι τα link όπου θα δείτε LIVE την εκπομπή:

Δεν υπάρχουν σχόλια