Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάθηκε στις λεπτομέρειες το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 8-7 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης...


Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 8-7 από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α'1 Πόλο Ανδρών.

Πλέον ο Πσνιώνιος βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης προσπέρασε τον Ιστορικό και έφτασε τους 17 βαθμούς.

Πάντως ο στόχος της εξάδας δεν έχει χαθεί οριστικά για τον Πανιώνιο, καθώς εάν επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη του ΑΝΟ Γλυφάδας και παράλληλα ηττηθούν ΠΑΟΚ και Παλαιό Φάληρο, τότε οι "κυανέρυθροι" θα πάρουν την 6η θέση που οδηγεί στα Play-Off.

Στο αγωνιστικό σκέλος το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 και με τον Πανιώνιο ν' ανατρέπει τα δεδομένα και να προηγείται 2-1.

Στη συνέχεια οι Μακεδόνες ανέβασαν τον ρυθμό τους και πήγαν προηγούμενη στο σκορ με 4-3 στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν εξελισσόντουσαν καθόλου καλά για τον Πανιώνιο, ο οποίος στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου βρέθηκε πίσω στο σκορ με τρία τέρματα διαφορά (7-4).

Ωστόσο από εκείνο το σημείο ξεκίνησε μία "κυανέρυθροι" αντεπίθεση και ο Πανιώνιος μ' ένα σερί 3-0 κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια (7-7).

Πάντως, ο Ιστορικός στάθηκε άτυχος και δεν μπόρεσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη.

1:36 πριν το τέλος της αναμέτρησης δέχτηκε το γκολ από τον Νίκολα Ράντονιτς σ' επίθεση με παίκτη παραπάνω και μάλιστα απέμενε μόλις ένα δευτερόλεπτο για την επίθεση του ΠΑΟΚ.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που απέμεναν ο Πανιώνιος έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα με 8-7 σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

Η Ταυτότητα του αγώνα

12η Αγωνιστική Α'1 Πόλο Ανδρών

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 8-7


Τα οχτάλεπτα: 1-2, 3-1, 2-1, 2-3

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράκης Κ.

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντογέβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης 2, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Νικολαΐδης,

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς, Σπούνερ, Μπραΐμης, Γαβαλάς, Καλαϊτζής 1, Ζουρίδης, Αλεξίου, Δήμου 2, Μπάρακατ 1, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια