Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι μάγκες του Κοροπούλη, τα «φαλτσοσφυρίγματα» και το... σκοτάδι του Εθνικού!

Η 6η στροφή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ήταν και η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο... περίεργη για τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Καρμίρης γρ...

Η 6η στροφή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ήταν και η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο... περίεργη για τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό της διαιτησίας, το... σκοτάδι του Εθνικού, αλλά και δύο λόγια για την μεγάλη προσπάθεια του panionianea.gr.

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

  • Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: Τα παιδιά του Δημήτρη Κοροπούλη σε ένα ακόμη παιχνίδι έβγαλαν περισσιό πάθος, προσπαθώντας σε όλη την διάρκεια του αγώνα να έχουν τον ρόλο του... αφεντικού στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, είχε τις πιο καθαρές ευκαιρίες μετά το 0-1 για να τελειώσει το ματς, όμως ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 89' έδωσε το δικαίωμα στον Εθνικό να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Όπως και να έχει οι παίκτες του Ιστορικού απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως είναι μάγκες, πως ξέρουν πολύ καλά που αγωνίζονται και σε κάθε ματς ιδρώνουν και με το παραπάνω την πολύ βαριά φανέλα που φοράνε!
  • Στο... διαιτητικό κομμάτι: Από την ημέρα που έγιναν γνωστά τα ονόματα των διαιτητών της αναμέτρησης ξεκίνησε μία παραφιλολογία πως ο Πανιώνιος θα τα βρει... σκούρα! Δυστυχώς ο διαιτητής Καδδάς και ο πρώτος επόπτης Καραθανάσης με την συμπεριφορά τους και τα «φαλτσοσφυρίγματα» που είχαν δεν κατάφεραν να «σβήσουν» τα όσα ακούστηκαν πριν από το ματς, μάλλον πέτυχαν το αντίθετο! Ο εν λόγω επόπτης σταματούσε κάθε καλή επιθετική ενέργεια του Πανιωνίου, σηκώνοντας το σημαιάκι του με μεγάλη ευκολία και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ήταν ξεκάθαρο ακόμα και με γυμνό μάτι πως οι υποδείξεις του ήταν λανθασμένες! Όσον αφορά τον διαιτητή, από ένα σημείο και μετά άρχισε να μοιράζει κάρτες στους κυανέρυθρους για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο. Ουσιαστικά δεν άφηνε τους παίκτες του Κοροπούλη να μπαίνουν όπως πρέπει στις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους τους, αφού ο κίνδυνος μίας κόκκινης κάρτας ήταν ορατός. Γι' αυτό το λόγο έγιναν και κάποιες αλλαγές από τον coach του Ιστορικού, όπως με τον Μπρέγκου, για να μην υπάρξει ο κίνδυνος αποβολής σε παίκτες που είχαν ήδη κίτρινη κάρτα. Στην φάση του πέναλτι, τώρα, το σίγουρο είναι πως δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν ήταν ή όχι, ειδικά από το σημείο που βρισκόμασταν στο γήπεδο. Τι σίγουρο είναι, κάτι που το είδαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, πως πριν καλά-καλά πέσει ο παίκτης του Εθνικού ο διαιτητής Καδδάς έβαλε την σφυρίχτρα στο στόμα και σφύριξε. Έψαχνε μία αφορμή για να ανοίξει τον δρόμο της ισοφάρισης στον Εθνικό ή απλά ήταν τόσο ξεκάθαρη η παράβαση που δεν το σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο; Προφανώς η ερώτηση είναι ρητορική και απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ!
  • Στο... σκοτάδι του Εθνικού: Δύο 24ωρα πριν από το παιχνίδι μάθαμε με έκπληξη όλοι μας πως το ματς δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση με απόφαση του Δ.Σ. του Εθνικού! Η αιτιολογία; Να μην έχουν αγωνιστική εικόνα του Εθνικού οι μελλοντικοί αντιπάλοι του! Μία απόφαση που γυρίζει το ποδόσφαιρο 20 χρόνια πίσω! Η δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη για εμάς ήρθε όταν πήγαμε στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η γηπεδούχος ομάδα του Εθνικού δεν διέθετε ίντερνετ στα δημοσιογραφικά θεωρία, αδιαφορώντας προφανώς για το πως θα κάνουν την δουλειά τους οι δημοσιογράφοι εν έτη 2021! Εκτός αν θεωρούσαν ως δεδομένο πως οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τα δικά μας MB (δεδομένα) για την επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο, επναλαμβάνω εν έτη 2021! Εγώ προσωπικά, το να μην υπάρχει στοιχειωδώς διαδίκτυο σε ένα γήπεδο, για την δημοσιογραφική δουλειά και κάλυψη των αγώνων, πραγματικά δεν έχω ξαναδεί! Η απόφαση, λοιπόν, να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού και να μην έχει ούτε ίντερνετ για τους δημοσιογράφους, μας έδωσε την εντύπωση πως ο Εθνικός θέλησε να ρίξει... σκοτάδι σε αυτό το ματς. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως δεν επετράπει η είσοδος σε συνεργείο μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, πανελλαδικής άδειας, το οποίο ήθελε να τραβήξει πλάνα από την αναμέτρηση!
  • Και στα δικά μας: Τα panionianea.gr ,σεβόμενο τον κόσμο του Πανιωνίου, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μεταφέρει ζωντανά εικόνα και ήχο από το γήπεδο της Καλλιθέας. Για περίπου 3:30 ώρες, μέσω της Web TV, ήμασταν ζωντανά στον αέρα, με το Live Pre Game & Post Game, αλλά και με την ραδιοφωνική μετάδοση ολόκληρης της αναμέτρησης του Ιστορικού με τον Εθνικό. Λόγω των συνθηκών που αναφέραμε παραπάνω, αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις ώρες το δικό μας ίντερνετ, από τα κινητά μας τηλέφωνα και για καλή μας τύχη τα MB μας έφτασαν ως το τέλος! Θέλω να πιστεύω πως καταφέραμε με τις δυνάμεις και τα μέσα που είχαμε να σας μεταφέρουμε μία πλήρη εικόνα από το "Ελ Πάσο". Μακάρι να είχαμε μεταφέρει και μία ακόμα κυανέρυθρη νίκη, αλλά κάποιοι... πάλεψαν ως το τέλος για να κόψουν τους πρώτους φετινούς βαθμούς της ομάδας στο πρωτάθλημα. Το αήττητο όμως συνεχίζεται, και θα συνεχίστει...

4 σχόλια

  1. Γι' αυτο είναι εθνικάκι και είναι τόσα χρόνια εκει που είναι. Μπραβο στην ομαδαρα μας! Μπραβο και στο σάιτ σας παιδιά.. Φοβερη προσπαθεια που κανετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο πριν φαινοταν τι σφαγειο θα πεσει εκει.. Δεν ξερουν ομως τι ειναι Πανιωνιος φαινεται.. Θα το μαθουν συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κομπλεξικοι μικροι... Ειδαν Πανιωνιο και τρελαθηκαν! Λογικο βεβαια δεν παιζεις καθε μερα με τον Πανιωνιο σε αυτες τις κατηγοριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας για οτι μας προσφερετε ... Γιωργος Μακρης - Ανω Λιοσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή