Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καπετανάκης: «Ο Πανιώνιος είναι ένα σωματείο υπόδειγμα»

Με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Καπετανάκη που πέτυχε 4 από τα 16 γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος επικράτησε με 16 – 10 των Χανίων την Τετάρτη ...

Με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Καπετανάκη που πέτυχε 4 από τα 16 γκολ της ομάδας του, ο Πανιώνιος επικράτησε με 16 – 10 των Χανίων την Τετάρτη το μεσημέρι στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης σε ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας των αντρών. Με τη νίκη αυτή οι Νεοσμυρνιώτες εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και βρίσκονται πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ο Γρηγόρης Καπετανάκης μίλησε στο pisina.net και χαρακτήρισε το τμήμα της υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ως παράδειγμα προς μίμηση στο χώρο. Συνεχάρη την διοίκηση του συλλόγου και ειδικότερα τον κύριο Μπουζαλά ο οποίος αποτελεί τον χρηματοδότη της υδατοσφαίρισης.
Οι δηλώσεις του Γρηγόρη (το Νο12 στην φωτογραφία) είναι οι εξής:
«Σε μία όχι και τόσο καλή εμφάνιση για τα δεδομένα της ομάδας μας και απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως τα Χανιά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι η διάθεση που δείξαμε και βεβαίως οι 3 βαθμοί. Ο Πανιώνιος είναι κατά τη γνώμη μου ένα σωματείο υπόδειγμα. Θα ήθελα εκ μέρους όλης της ομάδας να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τη διοίκηση και συγκεκριμένα τον κύριο Μπουζαλά για την εξαιρετική δουλειά και για την προσπάθεια μέχρι τώρα στο οργανωτικό αλλά και στο οικονομικό κομμάτι. Οι παίχτες από τη μεριά μας κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνουμε το 100%. Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στην κανονική διάρκεια και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στα play off».

Δεν υπάρχουν σχόλια