Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η προεδρία με βραχεία κεφαλή του Μισαηλίδη, η δυναμική του Κοκκινάκη και η επιτυχία του «Ορφέα»

Την Μεγάλη Δευτέρα (26/04) πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά , όμως πάμε να δούμε πιο συγκ...

Την Μεγάλη Δευτέρα (26/04) πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά, όμως πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα τα δεδομένα που προέκυψαν.

  • Αρχικά, ο Άρης Μισαηλίδης διατήρισε την θέση του προέδρου, όμως η διαφορά του από τον πρωτοεμφανιζόμενο (ως υποψήφιο πρόεδρο) Διονύση Κοκκινάκη δεν του επιρέπει να χαρεί όσο θα ήθελε. Συγκεκριμένα, ο Μισαηλίδης πήρε 69 ψήφους, με τον Κοκκινάκη να ακολουθεί από κοντά με 45, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και 16 λευκά! Όπως καταλαβαίνει κανείς, η νίκη του νυν προέδρου μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «πύρρειος», καθώς δεν κατάφερε να εκλέξει όλα τα πρόσωπα που επιθυμούσε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
  • Χωρίς αμφιβολία ο Διονύσης Κοκκινάκης, παρά την ήττα του, μπορεί να νιώθει χαρούμενος, αφού συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ψήφων, καταγράφοντας έτσι μία δυναμική και εκλέχθηκε μέλος του Δ.Σ. Ο Κοκκινάκης, εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος για την προεδρία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. και σίγουρα προκάλεσε αίσθηση ο αριθμός των ψήφων που πήρε. Ενδεχομένως, αν δεν υπήρχαν τα 16 λευκά, να ήταν και μικρότερη η διαφορά του με τον Άρη Μισαηλίδη.
  • Ως νικητές των εκλογών θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν δικαιότατα τα μέλη της νεοσύστατης κίνησης «Ορφέας», καθώς κατάφεραν να εκλέξουν όλα τα μέλη που κατέβασαν στις εκλογές. Μάλιστα, ο Νικήτας Βέλλης, ο οποίος είναι από τον «Ορφέα», πήρε την άτυπη πρωτιά στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συγκεντρώνοντας 84 ψήφους, 30 περισσότερους δηλαδή από τον δεύτερο της σχετικής λίστας! Επίσης, και η Μαρία-Γαβριέλα Αναγνωστοπούλου, που και εκείνη εκπροσωπεί τον «Ορφέα», βρέθηκε στην πρώτη θέση των ψήφων για την εξελεγκτική επιτροπή.
  • Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως τόσο η Γενική Συνέλευση όσο και οι εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου ΓΣΣ έγιναν για πρώτη φορά με ηλεκτρινικό τρόπο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Επίσης για πρώτη φορά, οι εκλογές διεξήχθησαν με βάση το νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος προβλέπει ξεχωριστό ψηφοδέλτιο για πρόεδρο και ξεχωριστό για τα μέλη του Δ.Σ.

1 σχόλιο

  1. Και έγιναν με βάση ένα νέο καταστατικό που δεν πέρασε από ΓΣ όπως προβλεπόταν επομένως είναι άκυρο. Αλλά ποιος νοιάζεται για την τήρηση του καταστατικού; Κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή