Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη - Αντιδράσεις για την αστυνομική βία! (videos+photos)

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (7/3) στη Νέα Σμύρνη, όπου κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά την σφοδρή επί...

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (7/3) στη Νέα Σμύρνη, όπου κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά την σφοδρή επίθεση που δέχθηκαν πολίτες από αστυνομικούς στην πλατεία, στη διάρκεια του ελέγχου για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. 

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου - λάμψης με στόχο να διαλύσουν τη συγκέντρωση και το πλήθος που υπήρχε. Μάλιστα, στον χώρο της Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της Πλατείας, υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά με τους γονείς του, που δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα χημικά που δέχτηκαν!

 
Νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής, αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και στη βεβαίωση προστίμων σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πολλές καταγγελίες από περίοικους, αλλά και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, κάποιοι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν όταν αστυνομικοί βεβαίωσαν κατά τους ελέγχους πρόστιμο σε οικογένεια με τρία παιδιά. Η αστυνομικοί επενέβησαν κατά των διαμρτυρομένων, τους προπηλάκισαν και άσκησαν βία.

Μάλιστα σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνεται η στιγμή όπου αστυνομικοί ακινητοποιούν και με τα γκλομπ χτυπούν στα πόδια έναν νεαρό, ο οποίος φαίνεται ότι δεν αντιστέκεται, αντιθέτως ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς: «Τι σας έκανα»;

Αρχικά η αστυνομία ανέφερε ότι είχε δεχθεί αναίτια επίθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και ότι δεν χρησιμοποίησε βία. Βέβαια, η εικόνες την διαψεύδει κατηγοριματικά!








Δεν υπάρχουν σχόλια